Hur man tar bort eller inaktiverar tangentbordsvibration pĂ„ Huawei-mobiltelefoner – mycket enkelt (exempel)

0 Shares

De flesta Huawei-enheter har tillĂ€gget SwiftKey-tangentbord anses vara ett av de bĂ€sta tangentborden för Android-enheter. Även om detta tangentbord har stora fördelar, vill mĂ„nga anvĂ€ndare ta bort eller inaktivera SwiftKey-vibrationer eftersom de tycker att det Ă€r irriterande nĂ€r de trycker pĂ„ tangenter. LĂ€r dig hur du gör detta i den hĂ€r artikeln Hur tar man bort eller inaktiverar tangentbordsvibration pĂ„ Huawei-mobiltelefoner?

Hur tar man bort eller inaktiverar tangentbordsvibration pÄ Huawei-mobiltelefoner?

Huawei-telefoner har tangentbordsvibration aktiverad som standard; men det Àr vÀldigt enkelt att ta bort denna funktion som visar sig vara vÀldigt irriterande för mÄnga anvÀndare. MÄnga skulle vilja kunna skriva snabbare pÄ ett Android-tangentbord utan att hela tiden kÀnna tangentbordsvibrationen. Vi förklarar hur man stÀnger av tangentbordsvibrationer nedan.

 1. GÄ till huvudmenyn pÄ den mobila enheten.
 2. VĂ€lj ett alternativ “InstĂ€llningar”; det hĂ€r alternativet representeras av en kugghjulsikon.
 3. DĂ„ kommer flera alternativ att visas, vĂ€lj “System”.
 4. En lista kommer att visas med mĂ„nga alternativ, vĂ€lj “Introduktion till sprĂ„k och text”.
 5. Nu kommer du att se ett nytt fönster som heter “Metod och textinmatning”; leta efter alternativ «SwiftKey-tangentbord» och klicka pĂ„ det alternativet.
 6. En liten meny öppnas med flera alternativ; VĂ€lj ett alternativ “Skrivning” finns pĂ„ vĂ€nster sida av skĂ€rmen.
 7. Efter det kommer det att finnas ett par alternativ som du mĂ„ste vĂ€lja “Ljud och varaktighet”.
 8. Du kommer omedelbart att omdirigeras till en ny popup dĂ€r du bör leta efter ett alternativ “Vibration vid knapptryckning” (Eller sĂ„ kan du sĂ€ga “anvĂ€nd Android standardvibration”).
 9. PÄ höger sida av det hÀr alternativet ser du en fÀrgomkopplare, skjut den Ät vÀnster för att stÀnga av tangentbordsvibrationen, och sedan Àndrar den automatiskt fÀrg (blÄ eller lila) till grÄ.
 10. Din Huaweis nycklar kommer inte lÀngre att vibrera.

Fördelar och nackdelar med att anvÀnda SwiftKey-tangentbordet i Huawei-mobiltelefoner

SwiftKey Àr en applikation som tillhör Microsoft och har vunnit en hel del popularitet jÀmfört med andra liknande applikationer; detta beror pÄ att dess autokorrigeringssystem Àr automatiskt och mycket avancerat. Om din enhet inte stöder den hÀr applikationen eftersom den Àr tyngre, kan du Àndra knappsatsen pÄ din mobiltelefon som har liknande funktioner.

Av denna anledning har Huawei introducerat SwiftKey-tangentbordet till sina enheter, som anses vara en av de bÀsta i Android-operativsystemet; men trots att den Àr en av de bÀsta har den hÀr sina för- och nackdelar.

 1. NÀr du skriver med SwiftKey-tangentbordet behöver du inte vara exakt om vad dina tangenttryckningar Àr eftersom det gör mycket avancerad precisionsmotor; en funktion som sparar mycket tid nÀr du skriver.
 2. Det gÄr snabbt att komma Ät skiljetecken.
 3. SwiftKey tillĂ„ter radikalt anpassa tangentbordet efter dina önskemĂ„l; till exempel har du tre designalternativ: full, tumme och kompakt. Även om du vill kan du byta till det flytande tangentbordet.
 4. Den har ocksÄ en funktion skriv genom att föra fingret över tangentbordet.
 5. Det lÄter dig skriva pÄ fem sprÄk samtidigt.
 6. Du kan anpassa textklistermÀrkena.
 7. Det fina med det hÀr tangentbordet Àr att du kan anvÀnda tillÀgget inkognitotangentbord. Det hÀr lÀget spelar inte in nÄgra av orden du skrev, sÄ dessa skrivna ord kommer inte att visas i framtiden.
 8. Det Àr ett tangentbord fri.
 1. Snabbknapp krĂ€ver mer RAMsĂ„ om din mobiltelefon har en lĂ€gre spec kommer denna typ av tangentbord inte att fungera. Även om du kan öka RAM-minnet pĂ„ din Android-enhet sĂ„ att du kan njuta av tangentbordet om du vill.
 2. För mÄnga anvÀndare Àr anvÀndning av tangentbordsvibrationer nÄgot som fördröjer skrivprocessen, till och med mobiltelefonens batteri laddas ur snabbare. Detta Àr dock nÄgot som du kan stÀnga av vÀldigt enkelt.
 3. Vissa anvÀndare hittar denna applikation behöver nyare teman för att Àndra tangentbordslayouten.

Fördelarna med SwiftKey-tangentbordet gör det till ett av de mest kompletta pÄ marknaden, att skriva med detta tangentbord sparar tid, hjÀlper dig att fÄ bÀttre stavning och ditt skrivande blir givande. Dessutom Àr fördelarna den erbjuder bÀttre jÀmfört med andra applikationer av denna typ.

Huawei-telefoner Àr utmÀrkta enheter som förser sina anvÀndare med bra applikationer och garanterar en fantastisk kommunikationsupplevelse.

0 Shares