Hur man tar bort eller inaktiverar Google-kanalen på Huawei – steg för steg (exempel)

0 Shares

Det är vanligt att installera Googles appar och tjänster på vår Huawei-mobil, och du har verkligen träffat Google-kanalen. Det finns mycket goda skäl att aktivera den; Vissa kanske inte använder det eller gillar det och bestämmer sig därför radera eller inaktivera kanal från Googla på dina Huawei-enheter.

Google Feed på Huawei-enheter

Google-flödet har samma funktionalitet som Google Now, Googles virtuella assistent. Med den här Google-flödesuppdateringen låter dig följa ämnen eller personer som intresserar dig för appanvändare. Tack vare artificiell intelligens samlar applikationen information från andra applikationer och avgör personens intressen.

Google-flöde också kommer att baseras på din sökhistorik Uppkopplad. Till exempel, om din sökhistorik på internet är relaterad till filmer eller teatrar, kommer den att visa dig en lista över veckans filmer.

Dessutom kommer Google-flödet att hjälpa dig i din kamp mot falska nyheter. Men hur ser man då falska nyheter på Internet? Detta är inte nödvändigt eftersom Google-flödet kommer att göra det åt dig genom att markera olika nyhetskällor. Allt detta så att du kan se sanningshalten i meddelandet, enligt den information som tillhandahålls.

Huawei-telefonanvändare har fördelen av att använda EMUI; Vet du vad Huawei EMUI är? Det är ett Android-anpassningsskikt skapat av ett kinesiskt företag. Detta lager av personalisering stärks operativ system Enheter; tack EMUI användare kan dra nytta av följande fördelar:

 • Innehåller ytterligare funktioner till den tidigare versionen av Android.
 • Tack vare Machine Learning kommer telefonen att fungera som den första dagen.
 • Batteriet är optimerat för att hålla längre.
 • Bilder tagna med telefonen kommer att ha artificiell intelligens.
 • Detta kommer att få telefonen att se mer estetiskt tilltalande ut.

Det finns ett anpassningslager inbyggt med EMUI i Huawei-telefoner Android Google-flöde. Den här versionen av Google-flödet visas på vänster sida av skrivbordet, men om vi inte använder det, hur kan vi inaktivera det?

Steg för steg för att avaktivera kanalen

Även om vi kan se att det finns fördelar med att aktivera Google-kanalen på vår Huawei, kan vi också besluta att ta bort eller inaktivera den från vår telefon.

För att inaktivera Google-kanalen på vår Huawei-telefon behöver vi bara följa dessa enkla steg:

 1. På vår telefon på hemskärmen vi kan trycka på vårt finger i ett område med tomt utrymme. Ett annat alternativ är att utföra en nypgest med två fingrar.
 2. På skärmen på vår mobiltelefon, längst ner, kan vi se att det kommer att finnas ett justeringsalternativ.
 3. När det här alternativet visas går vi vidare till att välja det alternativet.
 4. När vi väljer Matcha öppnas en lista med alternativ.
 5. I listan med alternativ i slutet kan vi se att Google Feed dyker upp och det är blått. Det betyder att den är aktiverad.
 6. För att inaktivera den kommer vi bara att röra den med ett finger och den blir grå, vilket betyder att vi redan har stängt av den.

När du inaktiverar eller tar bort Google-källa du kan frigöra några megabyte RAM. Detta är en fördel som andra applikationer kan använda; så vår telefon blir lite lättare. Om vi ​​vill frigöra utrymme kan vi dessutom rensa cachen på Huawei-mobiltelefonen.

Som du kan se är det väldigt enkelt inaktivera eller ta bort Google-flöde. Vi är alltid glada att lösa dina tvivel och problem, så fortsätt gärna att besöka vår sida för att se andra sätt vi kan hjälpa dig på.

0 Shares