Hur man tar bort eller inaktiverar automatiskt ljud frÄn Facebook-videor

0 Shares

Videor Àr en av de bÀsta teknikprodukterna och ett stort antal applikationer har implementerats tack vare dem. Bland vilka vi kan nÀmna inlÀrning, kommunikation mellan mÀnniskor pÄ distans, uppspelning och musikalisk miljö osv.

DÀrför har de flesta webbplatser implementerat en sektion för att spela upp dem pÄ sociala nÀtverk, och viktiga sidor har nu en plats för att lÀgga upp videor. HÀr förklarar vi hur du snabbt laddar upp videor till ditt Facebook-konto.

DÀrför Àr ett av de mest anvÀnda sociala nÀtverken för att fÄ en bra koppling och kommunikation med andra Facebook. Det Àr förutom att vara underhÄllningsplattform möjliggör olika aktiviteter, till exempel uppladdningshistorik.

Bland dem sticker uppladdning av olika publikationer ut, men vi kan ocksÄ stÀng av automatiskt ljud för filmer. En aktivitet som mÄnga anvÀndare av det sociala nÀtverket tycker Àr mycket intressant.

Hur ser man videor pÄ Facebook?

Facebook anses vara det viktigaste sociala nÀtverket 2020 och verkligheten Àr att andelen mÀnniskor som fortfarande inte har ett konto pÄ detta nÀtverk Àr mycket lÄg. DÀrför Àr det alltid i stÀndig utveckling sÄ att dess anvÀndare inte blir uttrÄkade, tvÀrtom drar det till sig deras uppmÀrksamhet Ànnu mer.

En av de viktigaste nyheterna som Àr resultatet av den kontinuerliga utvecklingen av Facebook Àr inkludering av filmer pÄ plattformensom du kan se frÄn den första menyn nÀr dina vÀnner delar dem. Eller i videodelen av appen.

Vad Àr Facebook-videosektionen i smartphone-appen?

Facebooks videosektion Àr ett segment vÀldigt likt den vÀlkÀnda hemvÀggen, men bara i det hÀr fallet Kolla pÄ filmer. Vanligtvis Àr det hÀr videor som nyligen laddats upp av nÄgon pÄ din vÀnlista eller av en sida som de kan vara intresserade av. Om du vill kan du ladda ner dem pÄ Android eller iPhone.

Det andra alternativet fungerar pÄ grund av en stor investering robotar som upptÀcker och analyserar sökdata anvÀndare som anvÀnder det sociala nÀtverket, inte bara för att visa innehÄllet som anvÀndaren gillar. Om inte, kolla ocksÄ in vilka videor som Àr de bÀsta överlag.

Hur fungerar videosektionen?

Videosektion fungerar praktiskt taget likadant som vÀggreglar eller profilinlÀgg. Medan anvÀndaren navigerar vertikalt i grÀnssnittet var som helst kommer att visa innehÄllet i videoformat, dÀr du Àven kan reagera och kommentera.

En av fördelarna med att navigera i videosektionen Àr att vi inte bara kommer att kunna se de filmer som har delats i Facebook-grupper och vÄra kontakter, utan vi kommer Àven att följa intressanta videor i relation till tidigare sökningar. Detta sker genom innehÄllskategoriseringssystemet.

Även om vissa anvĂ€ndare gillar tillĂ€gget titta pĂ„ film utan ljudför att de föredrar att lyssna pĂ„ sin egen musik eller bara inte lyssnar pĂ„ nĂ„gonting. DĂ€rför finns det ett problem som de i vissa fall inte vet hur de ska lösa men det Ă€r egentligen vĂ€ldigt enkelt.

Hur tar man bort eller inaktiverar automatiskt ljud frÄn Facebook-videor?

Processen att stĂ€nga av automatiskt ljud Ă€r egentligen ganska enkel. Även om det inte Ă€r helt nödvĂ€ndigt att avaktivera den nĂ€r man lyssnar pĂ„ musik pga samma program spelar upp videoljudet nĂ€r anvĂ€ndaren tittar pĂ„ det.

Kort sagt, musiken pausar nÀr vi tittar pÄ videon automatiskoch den kommer att spelas upp igen nÀr vi inte ser filmen lÀngre. Om du fortfarande vill hoppa över ljud frÄn videor Àr detta bara nödvÀndigt klicka pÄ högtalaren i det nedre högra hörnet filmen.

I vissa fall kommer alternativet inte att visas, sÄ du mÄste dra skÀrmen nÄgot för att fÄ den att dyka upp igen. PÄ sÄ sÀtt kommer du bara att kunna uppskatta den visuella delen av videon, ignorera ljudet den avger, och dÀrmed lyssna pÄ vad du vill.

Slutligen Àr det vÀrt att notera att processen Àr mycket intuitiv. SÄ det kommer inte att ta för lÄng tid eftersom det inte krÀver en enorm process.

0 Shares