Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man tar bort eller inaktiverar automatiska uppdateringar för en HP-skrivare (exempel)

HP-skrivare har många fördelar jämfört med andra märken då de inte behöver återställas vart hundrade ark pga att skriva ut kontinuerligt. Trots att sensorerna eller chippet inte upptäcker några räkningar eller att det finns en generell layout fungerar skrivaren fortfarande.

Varumärket HP har implementerat en automatisk uppdatering, men den blockerar och tillåter inte användning av patroner. Det skulle vara bäst att veta om patronen är äkta eller förfalskad, av samma anledning kan du ha några nackdelar med det här alternativet, så det är bäst att avaktivera det. Detta beror på att den fasta programvaran låser patronen och ber dig installera en ny som om den använda är korrupt, och det är den inte.

HP är ett varumärke, men du äger hårdvaran du köper, så du kan använd önskad patron och du kan inaktivera det här alternativet för att undvika besvär.

HP-skrivare: Instruktioner för att stänga av automatisk uppdatering

Detta bör nämnas i början HP-skrivare utförde firmwareuppdateringar automatiskt. Därför kan skrivare som har ett bläcksystem, om firmware uppdateras, orsaka problem och kan avaktivera detta system.

Processen som kan implementeras för att inaktivera uppdateringen kan utföras på HP 7612, 8100, 8600 8610 och andra skrivare. Oavsett skrivarens format och modell.

Först måste du installera skrivarprogramvaran och drivrutinen på din dator och klicka sedan “början”. När du har öppnat panelen väljer du “Alla program” för att hitta mappen som heter “HP”. Så när du öppnar mappen kan du se den installerade skrivaren, har du flera skrivare kan du se alla. När du hittar den klickar du och väntar på att applikationen som ska vara installerad på skrivbordet som standard öppnas.

Efter att mappen har öppnats måste namnet på bokmärket finnas i toppmenyn. När den väl öppnats kan du hitta flera mappar, men en av de intressanta är “HP Update”. När det öppnats kommer du att se ett nytt fönster där du måste klicka på “konfiguration” längst ner.

Ett fönster öppnas automatiskt, välj rutan “avisering” för att skicka ett meddelande innan du söker efter uppdateringar. Sedan längst ner i alternativ “Programuppdatering i nätverket”kan du välja “aldrig” och slutligen “acceptera”.

På nästa flik klickar du på “Avbryt” så kommer automatiska uppdateringar av HP-skrivaren att elimineras efter proceduren.

Ta bort automatisk uppdatering från din HP-skrivare

Observera att beroende på vilken skrivare du har kan du avaktivera alternativet från din dator eller från själva skrivaren. I det här fallet kommer vi att förklara stegen för att inaktivera uppdateringar från skrivaren.

Till en början måste du ha din skrivare påslagen för att kunna göra det visa skärmentryck sedan på konfigurationsikonen. Den ligger bredvid några ikoner högst upp i fältet.

Sedan kan du välja ett alternativ beroende på vilken skrivarmodell du har “underhåll” eller vissa skrivare visar “extra”. När du har klickat på ett alternativ kan du se: “Uppdatera skrivaren”.

När du väl har hittat det kommer du att kunna visa några alternativ där du bara ska välja den som “inaktiverar uppdatering” så att den inte uppdateras automatiskt. Slutligen måste du vara försiktig eftersom du kommer att kunna hitta ett meddelande som förklarar om du vill återaktivera alternativet, därför måste du trycka på alternativet “nej”.

Kom också ihåg att du kan skapa och konfigurera en anpassad pappersstorlek med din dator så att skrivaren kan skriva ut till den storlek som är perfekt för dig.

Du kan stänga av uppdatering från datorn eller från själva skrivaren som du föredrar. Understryker att det ibland är möjligt att hoppa över felet som talar om för oss att skrivaren inte är aktiverad.

Vi hoppas äntligen att den här artikeln hjälpte dig. Vi vill dock gärna höra från dig. Kunde du inaktivera automatiska uppdateringar för din HP-skrivare genom att följa dessa steg? Känner du till en annan metod för att inaktivera automatiska uppdateringar för din HP-skrivare? Lämna oss dina svar i kommentarerna.