Hur man tar bort ditt Roblox-konto permanent

Hur man tar bort ditt Roblox-konto permanent

Roblox är en onlinespelplattform som låter sina användare utveckla och spela miljontals spel. Spelare ges möjlighet att skapa sina egna spel och avatarer för sig själva. Det tillåter också spelare att umgås, chatta, spela, skapa och interagera med andra. Roblox-appen är free att ladda ner och den är tillgänglig för smartphones, Nintendo Switch, PC, Xbox One och mer. Spelare måste skapa ett konto för att kunna njuta av hela upplevelsen. Om du inte vill spela längre på Roblox kan du ta bort ditt konto när som helst. Det finns inga direkta alternativ i Roblox för att ta bort ett konto, så du måste ta några extra steg.

Att ta bort Roblox-kontot är en permanent process och det kommer att ta bort all din personliga information och radera alla vänner som gjorts på kontot.

Sätt att ta bort Roblox-konto

  • Ring kundtjänst.
  • Att vara inaktiv.

Hur man tar bort ett Roblox-konto med hjälp av Ring kundtjänst

Du kan ringa Robox kundsupport på 888-858-2569 under arbetsdagar och begära att ta bort ditt konto. Du kan också välja Kontakta oss menyn från Roblox webbsida. Kundtjänstrepresentanten kommer att be om identifieringsbevis för att radera ditt konto. Det enklaste sättet att ta bort Roblox-kontot är genom att skicka ett e-postmeddelande. Besök Roblox supportsida och logga in på din Roblox-konto. Ange dina personliga uppgifter som namn, e-postadress, adress och annan information för ID-verifiering. Begär att ditt konto raderas i rutan Beskrivning. När du är klar, skicka in begäran. Roblox supportteam kommer att kontakta dig inom tre arbetsdagar.

Hur man tar bort Roblox-konto genom att vara inaktiv

Nästa metod är att logga ut från ditt konto och hålla det inaktivt i ett år. Den kommer automatiskt att radera ditt konto när den känner igen att ditt konto är inaktivt. Detta är det bästa sättet att ta bort ditt konto.

[1] Gå till Roblox-webbplatsen och logga in på ditt konto.

[2] Tryck på Redskap ikonen på toppen.

[3] Välj Logga ut knapp.

[4] Och lämna kontot i ett år (365 dagar). Ditt konto kommer att raderas.

Om du vill ta bort ditt Roblox-konto på ett snabbt sätt, bryt mot någon av Roblox’s användarvillkor. Ditt konto kommer att raderas när överträdelsen har noterats. Vi rekommenderar inte detta sätt eftersom det kommer att få konsekvenser. Om du tar bort ditt Roblox-konto finns det inget sätt att återställa det. Ta beslutet klokt.

Besök Techowns Facebook och Twitter sidor för att veta mer.

Relaterade Artiklar

Back to top button