Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man tar bort demoläget på Samsung

samsung-galaxy-a34

Att stöta på det här problemet är ganska ovanligt, men om du någonsin stöter på det, förstå att det är grundorsaken till alla begränsningar och begränsningar på din mobila enhet. Boven här är “Demo-läge” eller “demonstrationsläge”, en funktion som finns på testsmarttelefoner som visas i fysiska butiker. Ibland kan enheter som levereras med detta läge aktiverat hindra användarupplevelsen avsevärt när de köps.

Även om denna oro främst har påverkat Samsung-telefoner, är den relevant för alla enheter, oavsett märke. Om du har skaffat en begagnad telefon eller fått en i present kan du stöta på detta hinder, eftersom det innebär flera begränsningar för att navigera på enheten. Dessa begränsningar inkluderar oförmågan att avinstallera program eller komma åt vissa avsnitt. Ändå finns det ingen anledning till oro eller oro, eftersom det är en enkel process att ta bort det här läget.

Lär dig hur du tar bort demoläget på Samsung

Utan tvekan tjänar demoläget sitt syfte väl när man testar telefoner i butik, men det är inte det läge vi vill att våra smartphones ska fungera i. För att sömlöst använda din nya enhet, följ helt enkelt vår vägledning och utför stegen på din Samsung Galaxy.

Avsluta Samsungs mobildemoläge

Bland olika märken har Samsung-enheter mött detta besvär mest framträdande, även om det är anmärkningsvärt enkelt att eliminera demoläget. Du kan uppnå detta genom att först komma åt applikationen “Samsung Retail Mode”, som är förinstallerad på alla Galaxy-enheter som är utrustade med denna standardaktiverade funktion.

När du går in i Samsung Retail Mode-appen kommer en uppmaning att be dig om en fyrsiffrig kod för att komma åt programmets inställningar och konfiguration. Du behöver inte söka efter den här koden i mobilboxen eller någon annanstans, eftersom det är en universell kod för alla Samsung Galaxy-modeller: ‘5444’. Ange den här koden så kommer du åt applikationsinställningarna, där du hittar alternativet “Återställning av fabriksdata”.

Samsung Galaxy A54

Det är viktigt att markera att denna funktion kommer att radera all systemdata. Om du har sparat filer tidigare rekommenderar vi att du laddar upp dem till molnet eller överför dem till en extern hårddisk för att förhindra förlust av viktiga bilder eller filer på din Samsung-telefon. Dessutom, när du klickar på ‘acceptera’, kommer ett fönster att uppmana dig att ange ett annat lösenord, som är följande: ‘M729Q16K8546’. När dessa steg är slutförda återstår bara att bekräfta processen. När det är klart kommer din mobil att återställas till fabriksstatus, free från demoläget.

Hur går det till i resten av mobilerna?

Processen för att inaktivera demoläget är nästan enhetlig för alla Android-smarttelefoner. Hitta helt enkelt en applikation som innehåller termen “Detaljhandel” i dess namn och fortsätt sedan med samma steg som beskrivs ovan. Men att stöta på detta problem är ganska ovanligt.

Oavsett vilket kommer du också att behöva specifika koder för att fortsätta och validera processen. För att förenkla är det här koderna du behöver: ‘1122334455’ för att komma åt inställningarna och ’00CDIAGE’ för att låsa upp alternativet att ta bort programmet. När du är klar har du obegränsad kontroll över din enhet.