Hur man tar bort applikationer från Amazon “Kindle Fire”-surfplattan – förklaring

0 Shares

En av de vanligaste användningsområdena som användare vanligtvis använder Amazon Kindle Fire-surfplattan är för läsa texter i olika format. Även om de också använder de bästa verktygen för att skapa och redigera dokument som du väljer. Dessutom är Amazons appbutik en av de mest populära elementen som dessa enheter har. Och det är möjligt att ladda ner alla typer av applikationer som är mycket intressanta på grund av deras bra funktioner.

Men vissa användare laddar ner så många applikationer att tenderar att belamra din Kindles interna lagringsutrymme Brand. För att inte tala om, systemet saktar ner avsevärt, vilket hindrar dig från att öppna och använda olika verktyg samtidigt. Därför tillgriper de cacheminne för att frigöra utrymme. Som sagt, idag presenterar vi den perfekta lösningen för att fixa detta problem på ett praktiskt och enkelt sätt, vilket eliminerar alla de appar som på ett eller annat sätt inte är särskilt användbara.

Hur tar jag bort ett program från min Kindle Fire-surfplatta?

Om du vill bli av med alla appar du laddat ner impulsivt måste du följ metoderna som vi kommer att rekommendera dig snart. Detta är det enda sättet du kan lämna de vars åtgärder är nödvändiga för dig, som nedladdning av Instagram, att hålla kontakten med vänner och familj. Dessutom, om du planerar att ge bort eller sälja din Kindle Fire, är det bäst att lämna den med fabriksinställningen så att den andra personen inte stör sig på dina tidigare nedladdade filer.

Från startskärmen

Ta bort program som du inte längre vill använda på din Kindle Fire lättare om du gör det från startskärmen. Så det första du behöver göra är att komma åt programfönstret, se till att menyn Enhet visas, som klickar på dess ikon och att du ser en lista med alternativ som inkluderar alla tidigare installerade program. Sedan måste du trycka och hålla fingret på den valda applikationen.

Till exempel kan du välja Amazon-appköp i några sekunder tills ett alternativ med texten Ta bort från enhet visas. När du ser detta måste du bekräfta borttagningen av applikationen. Observera att du bara kan ta bort applikationer en efter en med den här metoden eftersom du inte kan ta bort dem från systemet på en gång.

Ta bort applikationer från “Inställningar”

Denna process kan vara lite tråkigare att slutföra, men det betyder inte att den är mindre effektiv. Därför, om du vill ta bort dina appar, måste du gå till panelen Inställningar som finns längst ner på skärmen. Efter det måste du klicka på knappen Applikationer tills rullgardinsmenyn visas, därav alternativet Filtrera efter.

Nu är det dags för dig att välja alla dina föredragna appar att avinstallera och du går till knappen som säger Avinstallera. Slutligen återstår det bara att bekräfta ditt beslut när fönstret Acceptera visas, så att ändringarna sparas ordentligt på ditt Kindle Fires system och du inte längre behöver hantera de applikationer som bara tar upp viktigt lagringsutrymme.

Hur tar jag bort alla program från min Kindle Fire-surfplatta på en gång?

Som vi nämnde tidigare, det finns ingen magisk metod för att ta bort alla applikationer från din Kindle Fire. Trots det är det enda du kan göra en fabriksåterställning som helt raderar all data som lagras när du använder din Amazon Kindle Fire. Denna aspekt kan vara fördelaktig om du vill sälja enheten eftersom den kommer att lämna den helt ny.

Så, vi rekommenderar att du gör en säkerhetskopia först om du inte vill att viktiga dokument som du behåller ska raderas. Nu, för att göra en fabriksåterställning, måste du komma åt meddelandefältet och välja fönstret Inställningar därifrån.

Efter det är det viktigt att gå till Enhetsalternativ tills du hittar den del av fabriksåterställningEfter det återstår det bara att bekräfta valet och vänta på att systemet startar om så att ändringarna sparas korrekt.

Vad händer när appar tas bort från mitt Amazon-konto?

Om du är orolig för att appar som tar ut så mycket pengar när du laddar ner dem direkt från Amazon kommer att gå förlorade när de tas bort från systemet kommer vi att informera dig om att de finns kvar på ditt konto. Därför finns det ingen betydande risk som kommer att hindra dig från att använda dem i framtiden.

Given, du kan installera om dem utan problem när du vill eftersom du har betalat för dem i förskott. Kom ihåg att det är bäst att torka ditt system till max och bara lita på de appar du verkligen förtjänar.

0 Shares