Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man tar bort alla Ring Doorbell-videor

Ring(R) har gjort ett genombrott inom hemsäkerhetsvärlden. Med den kan du enkelt och bekvämt övervaka varje del av ditt hem. Ring dörrklockor hjälper dig att skydda dig från inkräktare, förhindra stöld och ge dig sinnesfrid att veta att du övervakas när du är borta från hemmet. Många människor har gjort Ring till en integrerad del av deras hemsäkerhetssystem.

Vad är Ring Doorbell

Ring Doorbell är en intercom som kopplar ihop dörrklockan och ytterdörrens videokikhål via Wi-Fi till din smartphone. Nu behöver du inte gå till titthålet för att få reda på vem som ringt. Appen på din mobila enhet visar dig allt som pågår under din dörr. Appen kommer att ha tid att spela in videon och skicka den till molnlagring så att du kan se den senare. Därifrån kan du se historiken för dina besökare: vem som kom in när, vilka samtal du missade och vilka du svarade. En rörelseaktiverad kamera räddar ansiktena på alla dina gäster, och även de som inte ringt. Tveksamma människor kommer att tänka två gånger innan de kommer till din dörr. Ring Doorbell är lätt att använda, och du kan enkelt ansluta enheten till ditt WiFi-nätverk.

Hur fungerar Ring Doorbell

Ring Doorbell-enheten fångar och sparar videor automatiskt i en aktivitetslogg. Ingen information lagras i själva enheten, så allt sparas i appen. Genom att koppla den till ditt konto kan du få en fullständig bild av allt som händer i ditt hem.

Alla dessa videor tar uppenbarligen en ganska stor mängd minnesutrymme. Eftersom de flesta videor inte innehåller något värdefullt, är chansen stor att du vill ta bort många av dem för att spara minnesutrymme. Så här är hur du tar bort en eller alla Ring Doorbell-videor.

Hur man tar bort en Ring Doorbell-video

Om du vill ta bort en Ring Doorbell-video måste du följa dessa steg:

  • Starta först Ring-appen på din mobila enhet.
  • Gå sedan till “Instrumentbräda”.
  • Efter det, hitta händelsen du vill ta bort under din “Plats” och svep åt vänster.
  • Välj soptunna för att radera händelsen och radera motsvarande video.

När du har slutfört dessa steg kommer du att ha mycket mer lagringsutrymme för att fånga och spara fler videor.

Hur man tar bort alla Ring Doorbell-videor

Om du vill ta bort alla Ring Doorbell-videor måste du följa dessa steg:

  • Starta först Ring-appen på din mobila enhet.
  • Gå sedan till evenemangslistan och svep hela listan åt höger för att få fram valknapparna.
  • Därefter väljer du de händelser du vill ta bort genom att trycka på markeringarna.
  • Till sist, tryck “Radera” och bekräfta raderingen i popup-menyn.

Kom ihåg att varje radering är oåterkallelig, så var försiktig med vad du tar bort. Videor kommer också att raderas från Ring-databasen, så ingen kommer att ha tillgång till dem, och borttagna händelser kan inte återställas. Därför bör du noggrant granska alla videor som är lagrade på din enhet innan du fortsätter att rensa Ring Doorbell-minnet.