Hur man tar bort alla Facebook Messenger-meddelanden pÄ en gÄng

0 Shares

I dagens artikel fĂ„r vi se hur man tar bort alla meddelanden frĂ„n Facebook Messenger pĂ„ en gĂ„ng. I mĂ„nga fall har vi för mĂ„nga gamla meddelanden. Det Ă€r ingen dĂ„lig idĂ© att “rensa” dessa meddelanden dĂ„ och dĂ„.

Med Google Chrome kan du göra det pÄ nÄgra sekunder. Kan du förestÀlla dig hur lÄng tid det kan ta att radera en konversation för konversation? Tack vare ett mycket praktiskt tillÀgg kan du radera alla Messenger-chattar pÄ en gÄng.

Ingen huvudvÀrk, ingen tidsslöseri pÄ mindre Àn fem minuter. I nÄgra fÄ steg kommer vi att se en detaljerad handledning för dig att snabbt ta bort alla Facebook-konversationer pÄ en gÄng.

Med denna tillĂ€ggsklass kan du enkelt utföra flera komplexa uppgifter. Den hĂ€r gĂ„ngen heter plugin-programmet som vi ska installera för Chrome “Ta bort alla Facebook-meddelanden“Det Ă€r otroligt effektivt eftersom det kan radera allt du har lagrat i Messenger pĂ„ nĂ„gra sekunder.

Hur man tar bort alla meddelanden frÄn Messenger

Ner radera alla meddelanden frÄn messengern det Àr viktigt att du gör detta frÄn datorn. Eftersom vi kommer att behöva anvÀnda Chrome sÄvÀl som tillÀgg för det. Att ta bort alla Messenger-meddelanden pÄ en gÄng kan dÀrför inte göras frÄn en mobiltelefon.

Om du av nÄgon anledning inte har Chrome installerat kan du göra det frÄn dess officiella webbplats. Det tar inte mer Àn fem minuter mellan nedladdning och installation. Vi pratar ocksÄ om en av de bÀsta webblÀsarna för datorer. Det Àr viktigt att du installerar det.

Med Chrome installerat gĂ„r vi till webblĂ€saren och installerar tillĂ€gget Ta bort alla meddelanden för Facebook. Efter att ha öppnat webbutiken kommer vi att klicka pĂ„ “LĂ€gg till i Chrome” Ă€r den blĂ„ knappen som visas till höger.

Efter installation av tillĂ€gget. Du mĂ„ste ange Facebook med ditt anvĂ€ndarnamn och lösenord. GĂ„ till toppen av sidan och klicka pĂ„ “InlĂ€gg“. Det hĂ€r avsnittet ligger mellan vĂ€nförfrĂ„gningar och meddelanden.

En popup öppnas och lĂ€ngst ner ser du lĂ€nken “Se allt i Messenger“. Tryck pĂ„ det hĂ€r alternativet för att kunna se alla meddelanden direkt i Messenger.

Hur man tar bort alla meddelanden frÄn Facebook Messenger

Nu mÄste du bara tryck pÄ tillÀggsikonen som visas högst upp pÄ skÀrmen. Du kan bestÀmma om du vill ta bort alla Messenger-meddelanden permanent eller vÀlja nÄgra att radera.

Observera att du kan göra det genom att anvÀnda detta tillÀgg radera alla meddelanden permanent. Det finns inget sÀtt att ÄterstÀlla dem, sÄ du mÄste vara för sÀker pÄ att du vill radera alla Messenger-meddelanden.

Med den hÀr klassen av tillÀgg Àr det inte alls komplicerat att göra detta, och du kan ta bort en stor mÀngd meddelanden pÄ nÄgra minuter. SÄ som du kan se Àr det extremt lÀtt att lÀra sig hur man tar bort alla meddelanden frÄn Facebook Messenger pÄ en gÄng.

Observera att om du har nÄgra tvivel om hur du tar bort alla Messenger-meddelanden pÄ en gÄng, kan du lÀmna det lite lÀgre i kommentarsfÀltet sÄ hjÀlper vi dig att lösa dem sÄ snart som möjligt.

Dessutom rekommenderar vi att du fortsÀtter att surfa pÄ Miracomosehace för att hitta fler tutorials, inte bara relaterade till Facebook och Messenger, utan ocksÄ om Chrome och det stora antalet bekvÀmligheter som alla tillÀgg kan ge oss varje dag.

0 Shares