Hur man tar bilder i portrÀttlÀge pÄ valfri iPhone

0 Shares

En av spendera dina favoritstunderbland nĂ€stan alla anvĂ€ndare av vissa mobiltelefoner Ă€r det utan tvekan fotografering. Är det sĂ„ att dessa team varje dag gör betydande förbĂ€ttringar som tillĂ„ter dem ta bilder mycket bra kvalitet och upplösning.

De avundas dig inte vad som anvÀnds professionellt. SÄ att du kan visa upp dig med dina vÀnner kommer vi att lÀra dig hur man tar bilder i portrÀttlÀge pÄ valfri iPhone.

PoÀngen Àr att allt hÀr i livet har en lösning, mer skulle jag sÀga har en applikation Àr en applikation har blivit perfekt lösning för varje problem i vÄra liv. FastÀn iPhone Den har funktionen att ta bilder i portrÀttlÀge, de kanske inte ger oss den kvalitet eller det resultat vi hoppas pÄ sÄ vi kommer att presentera ett annat alternativ för att göra det.

Vi ska förklara hur man fÄr bilder i portrÀttlÀge pÄ valfri iPhonedetta lÀge Àr ocksÄ kÀnt som en effekt boken Detta kan Àven göras pÄ Android-enheter.

Detta Àr inget annat Àn ett enkelt knep som anvÀnds vid fotografering för att fÄ bilden att Àndra utseende. Utan vidare kommer vi att visa dig hur du gör detta fototrick med din mobil.

Hur man fÄr bilder i portrÀttlÀge pÄ valfri iPhone

LÄt mig berÀtta att det finns mÄnga ansökningar för att slutföra denna procedur, men den hÀr gÄngen kommer jag att ge dig tre.

De Àr helt gratis och du kan fÄ de resultat du vill ha i vilken som helst av dem. Den första av dessa applikationer Àr StrÄlkastare och du kan ladda ner den frÄn App Store. Det Àr vÀldigt lÀtt att anvÀnda, men kan bara anvÀndas med iPhones som har dubbla kameror.

Efter att ha installerat den pÄ din mobil kan du se att den har ett vÀldigt enkelt grÀnssnitt och tillÀgg skÀrpan uppnÄs genom att flytta frÄn vÀnster till höger. Den visar ocksÄ andra alternativ som storlek, form, höjdpunkter, bland annat. Som du kan se Àr det vÀldigt enkelt att anvÀnda och erbjuder dig att anvÀnda denna effekt eller portrÀttlÀge utan större komplikationer.

En annan applikation som vi kommer att presentera för dig och som du kan fÄ helt gratis Àr Fabby. Om den hÀr appen fungerar med vilken iPhone-modell som helst Àr det vÀldigt roligt dÄ du kan lÀgga till sÄ mÄnga effekter, bakgrunder, etc. till dina bilder som du vill. Det rekommenderas starkt för dina selfies.

Det Àr lÀmpligt att anvÀnda den med den frÀmre kameran dÄ den inte ger sÀrskilt bra bildkvalitet med den bakre kameran. Handla om portrÀttlÀgeerbjuder tre nivÄer av bakgrundsgradient för att göra effekten mer fokuserad. Du kan ta bilder pÄ var och en av dessa nivÄer och behÄlla den som ger bÀst resultat.

AnvÀnder Tadaa för att ta bilder

Vi har redan sett tvÄ mycket bra appar för fÄ bilder i portrÀttlÀge pÄ vilken iPhone som helst, Nu kommer vi att visa dig en applikation som du kommer att Àlska vÀldigt mycket. Med den, om du tar dig tid att göra det, kan jag garantera att dina bilder kommer att ha den dÀr professionella touchen som vi alltid letar efter.

Ansökan i frÄga Àr Tadaa och du kan ladda ner den frÄn Apples officiella webbplatsprecis som de tidigare Àr de ocksÄ gratis. Genom att ladda ner och installera den pÄ din mobil kommer du att kunna njuta av ett fantastiskt alternativ. För att kunna ta bilder i portrÀttlÀge pÄ vilken iPhone som helst och det kommer med alternativet Blur.

Hur anvÀnder du den hÀr appen? Faktum Àr att det Àr vÀldigt enkelt och vÀldigt likt de tidigare vi redan har visat dig. Det som gör den hÀr appen speciell Àr att vi kommer att anvÀnda tillÀgget efter att ha tagit fotot ett verktyg som kallas oskÀrpakommer vi att anvÀnda den för att skapa en sorts mask som tÀcker hela omrÄdet vi vill fokusera pÄ.

NÀr detta Àr gjort behöver vi bara applicera nÄgon form av gradient pÄ bakgrunden sÄ att omrÄdet som har tÀckts har den optimala skÀrpan för oss. Dessa appar Àr mycket mÄngsidiga vilket kommer att hjÀlpa oss ta bilder i stÄende lÀge pÄ valfri iPhone. Genom att följa nÄgra enkla steg och fÄ ut det mesta av denna fantastiska app.

0 Shares