Hur man tar 3D-bilder för uppladdning till Facebook från mobilen (exempel)

0 Shares

Vem gillar inte att ta bilder för att fånga speciella ögonblick i ditt liv? Kommer du ihåg dem när du vill och delar dem med andra? Idag använder människor fotografera hela tidenFrån att ta bilder på din mat och dela den till din bröllopsfotografering.

Tack vare att nästan alla har tillgång till kameran sparas speciella ögonblick i historien. Och utan denna uppfinning skulle livet vara väldigt annorlunda än idag, hur bra vi har kameror i våra telefoner.

Fotografi har utvecklats mycket i vår tid tack vare teknologier som gör att vi kan njuta av en allt mer realistisk syn på världen. Och tack vare våra telefoner har vi möjlighet att fånga och spela 3D-bilder som vi kan dela på sociala nätverk.

Facebook är utan tvekan ett av de föredragna sociala nätverken för att ladda upp den här typen av innehåll på grund av den räckvidd det har. Så om du vill nå ut till alla människor du kan måste du överväga det korrekta sättet att ladda upp detta bildformat.

Vad är det rätta sättet ta 3D-bilder och ladda upp dem till Facebook? Om du inte vet, läs vår artikel noggrant. Här kommer vi att visa dig det rätta sättet att skapa och dela dessa typer av bilder med alla dina följare på ett väldigt enkelt sätt.

Hur tar man 3D-bilder och laddar upp dem till Facebook?

I slutet 2018 Facebook lanserade en ny funktion som låter alla sina användare överföra bilder eller foton i högkvalitativ HD i 3D-format. Detta gjorde många fotografer entusiastiska och de började ladda upp allt typ av 3D-bilder något.

Om du vill komma igång med 3D-bildvärlden på Facebook, följ våra instruktioner mycket noggrant. Du kommer att upptäcka att det inte är svårt alls och du kommer snart att dela dina bilder med alla Facebook-användare. Om du vill kan du skapa en animerad 3D-bild eller logotyp med Affter-effekter.

Steg 1

Skapa ett nytt inlägg eller en ny publikation på din profil genom att skriva en fil beskrivning att du vill ha bilden du vill ladda upp. Gå sedan till postalternativet i det övre högra hörnet där det finns 3 punkter.

Steg 2

När alternativen visas måste du klicka på den som säger “3D-foto” och ladda upp bilden du vill konvertera till 3D. Det återstår bara att se en förhandstitt och om du gillar hur det var, dela och det är allt.

Ser du hur lätt den här processen är? Det har verkligen inte kostat dig något att följa våra tips, men om du av en slump kunde du inte lugna ner dig. Många människor har inte det här alternativet aktiverat, och ett sätt för det att visas är att ge det gilla Facebook 360. Men om du inte ens kan göra det med detta, finns det ett annat alternativ, som är att använda en bild-till-3D-konverteringsapp.

Ansökan om att ta 3D-bilder?

Något som satte fart på detta fenomens tillväxt ett nytt sätt att fotografera var genomförandet av applikationer för dem som inte har dubbla kameror.

Detta gjorde att varje telefon kunde ta 3D-bilder, även om den inte hade kameraspecifikationer. Här är några av apparna som gör att du kan ta 3D-bilder tillgängliga i Play Store och App Store.

Fogi

Denna applikation är mycket bra eftersom den låter dig ta 3D-bilder enkelt sätt och i full version du kommer att ha fantastiska verktyg. En av dem är att den låter dig tillämpa filter på dina foton och dela dem inte bara på Facebook utan på vilket sätt som helst.

Varsågod och använd den, du kommer att se att det är mycket värt att köpa den här appen för att ta dem alla 3D-bilder du vill ha från telefonen.

Fyuse

Detta är en annan bra app som du kan använda för båda Android för iOS och precis som den tidigare erbjuder den fantastiska verktyg.

Denna applikation låter dig, förutom att ta bilder, ha en gemenskap av 3D-fotografiälskare där dela med sig Dina verk. Så ladda ner den här appen och du kommer att se att den kommer att vara väldigt användbar i allt den tillåter med sina fantastiska verktyg.

Om du vill lägga till 3D-effekter till foton på Windows 10 kan du enkelt göra det genom att gå in i den här artikeln.

0 Shares