Hur man tÀnder eller förstör och slÀcker en lÀgereld i ARK: Survival Evolved

0 Shares

IgÄr var du hemma hos dig, men idag Àr du mitt i ARK och fÄr möta problem som du inte förvÀntat dig. Du kommer att ha den prefabricerade idén att för att Àta och tÀnda pÄ natten slÄr du pÄ spisen och byter men i ARKs vÀrldsÄ enkelt blir det inte. Det Àr magin i en virtuell vÀrld som testar dina mentala förmÄgor i det oÀndliga genom att tÀnda eller förstöra och slÀcka en eld, det hÀr kommer att vara ett sÄdant fall.

Speluniversumet Àr alltid till hands, tack vare sÄ mÄnga tekniska instrument, gÄ vilse i den virtuella vÀrldendistraktion frÄn den fysiska vÀrldens problem Àr ett ögonblick av njutning.

Du kan spela frÄn din mobil och andra personer, frÄn din dator eller konsol. Om du anvÀnder en mobiltelefon Àr det bara att titta pÄ app store sÄ hittar du de bÀsta spelen för Android-telefoner utan internet.

Överlevnad i ARK: Survival Evolved

Idag Àr vi pÄ ön, denna ARK, vi kommer att möta element som vi inte ser i vÄrt dagliga liv, med djur och behovet av att vakna för att sova överlevnadssida. FrÄn din ankomst till ARKs vÀrld kommer vi att se varelsernas rörelser vid horisonten, rymdens frodighet, kolossen och trÀdens imponerande utseende och storlek.

Allt detta kommer att leda oss till engrams, som inte Àr nÄgot annat Àn lÀrdomar. Kom alltid ihÄg att förbÀttra spelets prestanda med rÀtt instÀllningar.

Eftersom kunskap Àr makt, engrams Àr total makt, kommer kunskap att byggas med erfarenhet. Men vi ska ge dig nÄgra fall hur man tÀnder eller förstör och slÀcker en eld, under en uppsÀttning prylar som kommer att vara nyckeln till överlevnad. Engrams stolthet kommer alltid att vara att ju mer du vet, desto mer dominerar du ARK-universumet.

Det börjar alltid med ett element, det vill sÀga med det mest grundlÀggande. Och om du antar att det Àr ett tak och komfort, sÄ vÀlkommen till ÄtstramningsvÀrlden ARK. DÀr det som verkligen Àr viktigt i verkligheten överförs till det virtuella rummet. PÄminner om att det som Àr viktigt ofta Àr osynligt, det Àr en paradox att vi i den digitala vÀrlden möter den hÄrda verkligheten som introduceras i simuleringen.

Överlevnadsparametrar för ARK

HÀlsa, naturligtvis, en karaktÀr utan liv kan inte spela. Antalet trÀffpoÀng minskar om hon blir attackerad, om hon lider av hunger eller uttorkning, precis som tunga fall Àr dödsorsaken.

Energin som gör att du kan springa i djurens vÀrld, vilket Àr avgörande, förutom stabil rörelse. Syre, det i vissa fall mÄste de dykaoch det finns en indikation pÄ syrenivÄn, om ett element saknas kommer döden att vara sÀker.

Mat Àr kroppens reservoar av nÀringsÀmnen, det kommer att vara en av parametrarna som stÀndigt minskar, sÄ prioriteringen Àr att ha nÄgot att Àta till hands.

Vatten kommer att vara en annan av de grundlÀggande och nyckelelementen och samtidigt en av de mest fallande för vilka hydrering Àr en prioritet alltid och under alla omstÀndigheter. Vikt, kan pÄverka spelnivÄer, nÀr lagret Àr fullt, kommer spelaren att sakta ner till den punkt dÀr han kan förbli stillastÄende.

Andra aspekter som nÀrstridsskador, snabbhet, hantverksfÀrdigheter, styrka Àr ett mÄste hÄll alltid din balansbara den omedvetna baren Àr den du ska försöka lÀmna tom, annars kommer karaktÀren att svimma.

Hur man tÀnder eller förstör och slÀcker en brand i ARK

Efter att ha tÀnt elden och placerat den pÄ rÀtt plats, börja tÀnda den. sÀtta brÀnnbar som ved, halm eller krut i din lÀgereld. För att flytta den till denna inventering, eller vÀlj en artikel och vÀlj en tom inventeringsplats och tryck pÄ ÄtgÀrd. Tack vare honom kommer vi att tÀnda en eld.

Nu, om vi vill stÀnga av den eller förstöra den, behöver du inte anvÀnda den ÄtgÀrdsknappen pÄ den och slÄ pÄ ficklampan vilt, du kan anvÀnda dessa resurser utan att spendera dem senare, avsluta handlingen och tryck pÄ Y, den slÀcks utan att behöva stressa mycket

0 Shares