Hur man taggar platsadresser på Google Maps

0 Shares

Google Maps är en app som alla har använt förut, men de använder den alltid eller använder den på samma sätt. Eftersom det bara används som en Traditionell GPSmen applikationen är mycket mer avancerad och tillåter användare att utföra flera åtgärder inom dess funktioner.

Observera också att Google Maps låter dig exportera kartor så att du kan använda dem utan att behöva ha en internetanslutning. Det här är ett bra alternativ om du vill åka på en resa och inte kan räkna med mobildata.

På samma sätt i applikationen kan du hitta taggningsalternativet som låter dig markera adressen så att du kan spara den och senare komma åt den när som helst, etiketten kommer att visas på kartan.

Google Maps: Instruktioner för att lägga till etiketter på adresser

Till en början bör det noteras att tekniken idag har tagit över nästan allt. Det är därför mobila enheter har blivit oumbärliga i vardagsbruk. Av denna anledning måste du veta hur du gör detta lägga till etiketter i Google Maps från enheten, eftersom du alltid har den till hands och någon gång är det nödvändigt att ha eller komma ihåg adressen.

Du kan också markera adressen till din favorit eller önskade plats, du måste öppna Google Maps först, efter att du har gått in kommer du att kunna se kartan med olika platsalternativ. Men du måste ange adressen till platsen i sökfältet för att tagga den senare.

Det är också viktigt att notera att sökfältet är högst upp på skärmen när du visar filen skriven “Sök här” du kan ange adressen. Samtidigt kommer du att kunna se att flera alternativ dyker upp under sökfältet och du behöver bara välja önskat alternativ.

Då kommer du att kunna se namnet på platsen du just sökte på kartan, tryck bara på och håll in namnet så kommer en röd etikettsymbol att dyka upp. Längst ner på kartan kan du också hitta den plats som just har valts och som du ska klicka dig till.

Senare öppnas ett nytt fönster med tillägget namn “markör” där du kan hitta adressinformationen längst upp och det finns några extra alternativ längst ner där du även kan hitta alternativet ‘etiketter’. Genom att klicka på den kan du ange önskat namn i alternativet “Ange ett taggnamn”.

Tilldela enkelt en etikett till en platsadress

På samma sätt, när du skriver namnet, kan du klicka längst ner i alternativet “Lägg till tagg” och redo. Då kan du se adressnamnet med alternativet “märkning”. Med dessa enkla steg kan du markera adresserna till de platser du vill ha.

Det bör också noteras att du kan se etiketterna du har skapat varje gång du går in i sökfältet för att ange en adress. Etiketterna kommer att finnas längst ner på remsan.

Att ha Google Maps är ett bra alternativ när du väljer en tjänst som kan tillhandahålla en förlängning adress till en specifik plats. Applikationen har många funktioner som är av intresse för användarna.

I sin tur är Google Maps ett bra alternativ för människor som vill genomföra ett projekt, för tack vare det kan du berätta om dem.

Applikationen kombinerar filen fiktiv serie som låter dig hitta en mängd olika alternativ för din fråga med bara några få klick. Allt från en interaktiv karta, olika konfigurationsfunktioner, adressdelning och mer.

I slutändan är huvudfunktionen att känna till rutten för att komma till en specifik plats eller adress. Du kan också lära känna intressanta platser nära din nuvarande plats och enkelt tagga dem.

Vi hoppas äntligen att du tyckte att denna information var användbar. Med tanke på att Google Maps är ett av de bästa alternativen, inte bara för att veta adressen eller rutterna vi måste navigera. Om inte, låter den dig även ange GPS-koordinater, bland annat.

0 Shares