Hur man synkroniserar WhatsApp-profilbilder med dina kalenderkontakter

0 Shares

Din mobiltelefon är det bästa sättet att kommunicera med andra genom olika snabbmeddelanden eller liknande telefonlinje, Dagens teknik har gjort mobiltelefoner ganska pålitliga när det kommer till kommunikation.

Vi ser det tydligt på alla sätt för att direkt kunna kommunicera med någon vid den tidpunkt vi bryr oss mest om. Vi kan skicka ett textmeddelande när som helst, vi kan ringa videosamtal som får oss att känna oss närmare någon speciell, eller bara skicka multimediainnehåll till någon.

Men för att uppnå de ovan nämnda uppgifterna förlitar vi oss ofta på tredjepartsapplikationer för att hjälpa oss att kommunicera. Även om vi enkelt kan kommunicera via samtal och sms utan att använda Internetvi kan verkligen använda det för bättre kommunikation och interaktion.

Bland alla applikationer som hjälper oss att kommunicera finns applikationer för snabbmeddelanden som t.ex Facebook messenger, Viber eller Whatsapp; den senare är en av de viktigaste och har använts på marknaden i flera år.

Även om användningen av appar för snabbmeddelanden varierar från land till land eftersom det är det mest populära, kan vi med säkerhet säga att WhatsApp är en av de viktigaste och du kan se det på grund av det stora anslag som Facebook gjorde för några år sedan eller tillåter en anslutning att existera mellan de två apparna, vilket gör att Facebook-videor kan inkluderas i WhatsApp-status.

Den visar också antalet användare den har på daglig basis, till den grad att många försöker hålla sig aktiva och ha en bra profilbild, ibland till och med mer attraktiv än den de använder på andra sajter. Det är också möjligt att lägga in din profilbild i WhatsApp-grupper.

Detta fick folk att lägga in dessa bilder i sina telefonbokskontakter och om du är en av dem kommer vi att berätta allt du behöver veta om det.

Synkronisera på enklaste sätt

Vid första anblicken verkar det inte finnas ett bra sätt att få alla dina WhatsApp-kontaktbilder till dina telefonbokskontakter, men det finns verkligen sätt. Det bästa sättet att göra detta är att använda en app som du kan ladda ner på Play Store som heter Synkronisera foton i kontakter.

Det är en applikation som, tack vare behörigheterna från WhatsApp och din mobiltelefon, kan synkronisera dina WhatsApp-kontaktfoton med numren i telefonbok, även om dess användning har en nackdel.

Appen fungerar utmärkt, men du kan bara synkronisera 30 kontakter innan du måste betala för appen och dess tjänster.

Men om du gillar det, kom ihåg att du alltid kan använda det hur du vill, speciellt om du har pengar på fickan för den betalda versionen. Och om du vill ha en liknande applikation för din enhet iOS, du kan ladda ner LibreContacts via App Store eftersom den kommer att göra samma uppgift.

En annan väg

Men du kan alltid gå till en app som de vi pratade om tidigare för att kunna synkronisera bilderna från filen Kommunikation med WhatsApp, kom ihåg att det inte finns något rätt sätt att göra det.

Kontakter kan inte synkroniseras så ofta som du kan med Facebook eller andra sociala nätverk, så när det händer måste du göra något av det tråkigaste du kan göra: Utför processen manuellt.

Det kan verka lite irriterande, men det är det bästa alternativet att ha samma WhatsApp-bilder i kontakter från ditt dagliga schema. Be dem bara skicka ett foto på dig själv och ladda upp det till din mobiltelefon och synkronisera till molnet så att du inte tappar bort det fotot.

Kom ihåg att du kan göra den här processen så många gånger du vill eller varje gång någon byter foto, för med tålamod kan du få mycket arbete gjort på kort tid.

0 Shares