Hur man synkroniserar Safari-bokmärken på alla mina enheter till iCloud (exempel)

0 Shares

Om du har en lista över favoritwebbadresser i Safari och vill synkronisera dem på alla dina enheter kan du göra det med iCloud. Av denna anledning kommer vi att visa dig i den här artikeln Hur man synkroniserar Safari-bokmärken över alla mina enheter till iCloud

Favoriter från webbläsaren

De utvalda listorna med webbplatser som användaren tycker är mest intressanta kallas favoriter i webbläsaren. I det här fallet sparas de i webbläsaren för snabb och korrekt åtkomst senare.

Observera att i vissa webbläsare, som “Safari” och “Mozilla Firefox”, kallas favoriter “Bokmärken”, men de har alltid samma syfte: lagra de webbadresser som intresserar användaren mest.

Åtgärder du kan utföra med webbläsarens flikar

Några av de åtgärder du kan göra med bokmärken är att spara webbadresser, komma åt dessa webbplatser och organisera favoriter efter mappar för att inkludera en lista över tidigare sparade webbadresser.

Hur man synkroniserar Safari-bokmärken över alla mina enheter till iCloud

Om du vill synkronisera Safari-bokmärken på alla enheter där du behöver en internetanslutning, uppdatera webbläsaren Safari och komma åt iCloud-plattformen. Här förklarar vi stegen du behöver följa för att slutföra denna uppgift.

Få åtkomst till iCloud från Mac

Först bör du gå till Systeminställningar och klicka på “iCloud” på din Mac. Du kanske redan vet hur iCloud fungerar, men du kan alltid lära dig mer om det.

Ange dina iCloud-kontouppgifter senare och välj “Safari” för att aktivera synkronisering på din dator.

Synkronisera Safari-bokmärken på dina enheter

Ner synkronisera Safari-bokmärken på iPhone, iPhone Touch och/eller iPad, tryck på “Inställningar”, klicka på ditt namn och “iCloud”. Se till att du är ansluten till Internet och uppdatera ditt operativsystem till den senaste versionen.

Du kan också trycka på “Inställningar”, välja “iCloud” och komma åt ditt konto från enheten (samma som du använder på din dator). Till sist, aktivera alternativet “Safari”. På så sätt synkroniserar du dina Safari-bokmärken på alla dina enheter.

Jag kan inte synkronisera Safari-bokmärken till mina enheter

Om du inte har kunnat synkronisera Safari-bokmärken till dina enheter med iCloud, kontrollera om du har tillgång till internet och kontrollera att inställningar för datum och tid Din enhet och Mac-dator är korrekta.

Observera att alla favoriter du tar bort från din dator också kommer att raderas på alla dina enheter. Samma sak händer om du väljer att ta bort webbadresser från en iCloud-synkroniserad enhet.

Hur kan jag återställa ett borttaget bokmärke?

Om du har raderat dina favoriter på din dator eller enhet och vill få tillbaka dem kan du slutföra denna uppgift tills det har gått mer än 30 dagar. För att ladda ner dina favoritergå till den officiella iCloud-webbplatsen, ange din kontoinformation och klicka på “Inställningar”. Välj sedan “Avancerat” och tryck på “Återställ favoriter”.

Kan jag synkronisera mina Safari-bokmärken med min Android-enhet?

om det är möjligt synkronisera dina Safari-bokmärken med din Android-enhet med iCloud. För att uppnå detta måste du skapa och konfigurera ett iCloud-konto på din Android för att utföra synkroniseringsprocessen senare, vilket vi förklarar.

Börja med att aktivera synkronisering från din PC (Mac eller Windows) och logga in med ditt Apple-ID. Gå sedan till din enhets inställningar, välj “Safari” och logga in med samma konto som du använder på din dator.

På så sätt kommer du att kunna kontrollera om Safari tillhandahåller alla sina funktioner även på Windows. På samma sätt kan du installera Safari-tillägg på ditt Windows-system för att dra nytta av alla verktyg och resurser i den webbläsaren och skapa en mer personlig surfupplevelse.

0 Shares