Hur man synkroniserar Android-aviseringar med Windows 10 (exempel)

0 Shares

Idag får vi se hur man synkroniserar Android-aviseringar med Windows 10 på ett väldigt enkelt sätt. På så sätt behöver du inte kontrollera din telefon varje gång en avisering kommer och du kan styra allt från din dator.

Det finns många sätt att läsa dina aviseringar utan att behöva hålla telefonen konstant, och ett av dem är att programmera din telefon att läsa upp dem.

Denna process är för enkel och framför allt mycket bekväm. För du kommer inte bara att kunna se meddelanden alla installerade applikationer, men du kan också svara på alla meddelanden som når din mobiltelefon.

Låt oss se det undervisning steg för steg för att lära dig hur du synkroniserar Android-aviseringar på din Windows 10 PC. Det är väldigt enkelt och på några minuter kommer du att kunna se allt på din PC.

Vi rekommenderar också att du justerar färgen på dina aviseringar så att du kan identifiera vilka som är prioriterade och vilka som inte är det.

Hur man synkroniserar Android-aviseringar på Windows 10

För att aktivera Android-aviseringssynkronisering på Windows 10 behöver du Cortana. Problemet är att det bara är tillgängligt i USA, åtminstone om du försöker ladda ner det från Play Store.

I alla fall, vad vi kan göra är att ladda ner den som apk-fil. För detta är det viktigt att ha “Okända källor“eller”Ursprung okänt“Aktiverad på din mobila enhet.

Appen är på engelska, men oroa dig inte för språket eftersom vi inte kommer att använda Cortana alls, det är bara nödvändigt att kunna visa Android-aviseringar på Windows.

När Cortana har installerats måste du konfigurera den för att uppnå ditt mål. För att göra detta måste du öppna Cortana och logga in på samma Microsoft-konto som du har på din dator. Synkroniseringen börjar.

I Cortana måste du gå till “inställningar“Och sedan i avsnittet”Synkronisera dina aviseringar“Du måste aktivera alla aviseringar som ska visas i Windows. Du kan konfigurera den för att uppskatta aviseringar om missade samtal, SMS, lågt batteri och installerade applikationer.

Om du tittar under allt som står “Välj de program som ska synkroniserasKlicka på det här alternativet så kommer du att kunna välja vilka applikationer som ska visa aviseringar på din dator.

Hur man visar Android-aviseringar på Windows 10

Och det skulle vara allt Android-aviseringar på din dator. Du kan också svara på meddelanden från din dator utan att använda din mobila enhet. På så sätt kan du spara mycket tid, speciellt när du arbetar på datorn.

Det här är en väldigt användbar funktion som fungerar utmärkt eftersom du, som vi nämnde, inte är begränsad till att bara visa aviseringar om vad som händer på din mobil, utan du kan också reagera på vad som än händer med den.

Cortana kommer inte att använda det alls, så det faktum att det är på engelska är likgiltigt. Efter att ha ställt in allt vi nämnde ovan kan du sluta använda den här appen eftersom dess enda funktion är synkronisera Microsoft-konton på Android och Windows 10.

Som du kommer att se är det en mycket enkel process att synkronisera Android-aviseringar med Windows 10. Det kanske enda knepiga du kan göra är att ladda ner och installera Cortana eftersom det tyvärr inte är tillgängligt för alla länder från Play Store.

Observera att om du har några frågor om Android Notification Sync på Windows, lämna gärna det lite lägre i kommentarsfältet så hjälper vi dig gärna när det är möjligt.

I sin tur har vi mycket variation tricks för Android och tricks för Windows. Vi laddar upp nya tutorials och guider för båda operativsystemen varje dag som säkert kommer att vara till stor nytta för dig.

Om du däremot inte vill hantera aviseringar hela tiden kan du även slå på Stör ej för att blockera aviseringar.

0 Shares