Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man streamar The Witcher säsong 2 i Storbritannien

Så här kan du ställa in den näst mest sedda TV-debuten på Netflix när den går in i sin efterlängtade andra säsong.

Har du väntat på att släppa nästa säsong av The Witcher, allas favoritfantasiprogram?

Om så är fallet, fortsätt att rulla, eftersom vi kommer att berätta hur du kan se den från Storbritannien, samt en liten spoiler-free sammanfattning av den senaste säsongen.

När kommer The Witcher säsong 2 ut?

The Witcher Säsong 2 debuterade idag (fredag ​​17) i Storbritannien klockan 8, så det finns inget som hindrar dig från att dyka tillbaka in i Geralts äventyr just nu.

Roku Deal: Streama dina julfavoriter

Roku Deal: Streama dina julfavoriter

Med streaming i upp till 4K och en röststyrd fjärrkontroll för enkel åtkomst till allt ditt favoritinnehåll är detta erbjudande på Roku Streaming Stick+ det perfekta köpet för julunderhållning.

  • Amazon
  • Kostade £59.99
  • Nu £29.99

Visa erbjudande

Var kan jag se The Witcher säsong 2?

Du kan se den andra säsongen exklusivt på Netflix, så du vill se till att du har en prenumeration. Den kommer att finnas tillgänglig i 4K HDR om du har rätt utrustning.

Hur många avsnitt blir det i säsong 2 av The Witcher?

Den här säsongen kommer att ha samma antal avsnitt som den första, det vill säga att det blir åtta avsnitt totalt. Alla avsnitt finns att se på Netflix just nu så du behöver inte vänta med att se

Vad hände med The Witcher säsong 1?

Om du vill ha en snabb sammanfattning av vad som hände hela vägen tillbaka under 2019 under den första säsongen, så har vi dig täckt. Showen fokuserar på Geralt av Rivia, spelad av Henry Cavill, som är en häxare.

En häxa är en mutant som bekämpar monster och ondska i utbyte mot guld. Witchers är inte det mest välkomnande bland folk runt omkring, vilket betyder att Geralt har få vänner, förutom den skämtande narren Jaskier, som följer honom i vått och torrt.

Vi kommer inte att ge bort för mycket, ifall du inte har kommit ikapp ännu, men The Witcher är en välskriven berättelse med allvarliga bågar och teman som löper igenom. Med fantastiskt skådespeleri och vacker scenografi är detta en fantastisk action-äventyrsfantasiserie att gräva tänderna i, speciellt om du redan är ett fan av böckerna eller spelen.