Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man stänger av Hitta min iPad utan lösenord

Hitta min iPad fungerar med din iPad ansluten till ett WiFi- eller mobilnätverk. Med den funktionen kan du hitta och spåra platsen för din iPad när du tappar bort den. En annan stor fördel är att den kommer med ett inbyggt aktiveringslåssystem för att förhindra att någon använder din enhet. Även om det kommer med en stor fördel, skulle vissa människor vilja stänga av inställningsläget. Om du vill stänga avHitta min iPad‘ utan lösenord, fortsätt att läsa den här artikeln som kommer att hjälpa och vägleda dig.

Hur man stänger av Hitta min iPad med lösenord

  1. Slå på din iPad och välj Inställningar.
  2. Klicka på ditt Apple-ID visas högst upp på sidan.
  3. Rulla ned till alternativet Hitta min iPad och tryck på det för att ‘Stäng av‘.
  4. Ange nu din Apple ID och Lösenord.
  5. Klicka slutligen Stäng av.
  6. Det skulle inaktivera Hitta min iPad funktion.

Hur man stänger av Hitta min iPad utan lösenord

Notera – Följande procedur kanske inte fungerar på den senaste iPadOS-versionen.

1 – Slå på din iPad enheten navigera till inställningar alternativ.

2 – Från fönstret Inställningar, klick på din Apple ID.

3 – Välj alternativet iCloud.

4 – Gå till Appar som använder iCloud avsnitt och klicka på Hitta min iPad.

5 – Nu kan du Stäng av de Hitta min iPad alternativ.

Tänk efter innan du inaktiverar det här alternativet. Vissa kan tycka att larmet låter irriterande, och vissa kanske har en idé om att sälja sin iPad-enhet och så vidare. Av någon anledning, om du vill stänga av läget, följ de två metoderna som nämns i artikeln, vilket gör processen enkel och lättare. Hoppas den här artikeln kan hjälpa dig på ett bättre sätt.

Relaterad – Hur man använder iPad som andra bildskärm

Vanliga frågor

Hur hittar jag min iPad?

Innan du hittar din iPad måste du se till att Hitta min iPad är påslagen på din enhet.
>> På en annan Apple-enhet öppnar du appen Hitta min och loggar in med samma Apple ID-uppgifter.
>> Gå till enheter och välj din iPad.
>> Nu kan du spåra dess plats tillsammans med att spela upp ljud.