Hur man stÀnger av eller stÀnger av mikrofonen i Skype under ett samtal

0 Shares

Nuförtiden, nÀr det kommer till att kunna kommunicera med andra mÀnniskor, finns det verkligen ingen ursÀkt att inte göra det eftersom det Àr en extremt snabb och effektiv process. Mycket av detta beror pÄ de enheter som vi har till hands för att kommunicera med andra, till exempel en persondator eller bÀrbar enhet.

Om det Àr en mobil enhet kan vi ringa vem som helst via vÄr telefonlinje, skicka textmeddelanden och mer; för att inte tala om att genom att anvÀnda internet, videosamtalsamtal, chattar i olika mobilapplikationer, skicka foton, videor, röstmemon och mycket, mycket mer.

I datorn förÀndras inte denna process mycket dÄ det var samma datorer som startade processen att anvÀnda internet för kommunikation. Faktum Àr att det fanns mÄnga program som gjorde att vi kunde chatta med andra mÀnniskor frÄn hela vÀrlden utan problem, vilket var vÀldigt rasande: Windows Live Messenger.

Men med tiden lades Windows Live Messenger pĂ„ hyllan Microsoft eftersom de ville göra sitt bĂ€sta för att stödja ett annat chattprogram och sĂ„ vidare, Skype. Även om vi inte kan jĂ€mföra de tvĂ„ programmen rĂ€ttvist, kan vi sĂ€ga att Skype Ă€r ett ganska solidt program idag.

Om du inte vet vad Skype betyder bör du veta att det Àr baserat videosamtal, samtal och chatt förmÄgan att kommunicera med andra, och har visat sig vara ganska effektiv pÄ detta, eftersom det ger all bekvÀmlighet med att anvÀnda samtal, som att stÀnga av mikrofonen, vilket vi ska prata om hÀrnÀst.

Skype-faciliteter

Som vi sa tidigare har Windows Live Messenger varit en otroligt solid plattform som har anvÀnts av miljontals mÀnniskor vid en mÀngd olika tillfÀllen operativ system. I en tid dÄ mÄnga mobiltelefoner inte ens hade hÀlften av de funktioner de gör idag (som har förÀndrats under de senaste Ären av deras existens), var det en vÀldigt komplett plattform.

Men Microsoft har haft möjlighet att investera i en ny plattform i Skype som kan gynna dig i lÀngden och med vilken du kan förvandla utseendet och kÀnslan till det mer moderna och kompletta som du har letat efter för ditt nÀsta operativsystem.

SÄ vi har bara Skype kvar, och trots vad mÄnga kanske sÀger sÄ blev det ett extremt bra program inom olika omrÄden. Fil Videosamtal Àr lÀtt att anvÀndaganska stabil och lÀtt att stÀlla in frÄn alternativen vilket innebÀr att du kan tillbringa timmar med videochatt utan att kÀnna dig obekvÀm.

Men nÀr du spenderar sÄ mycket tid pÄ att prata kan du behöva stÀnga av mikrofonen du mÄste ringa dÄ och dÄ.

Du kan behöva nysa, prata i telefon eller spela musik; men sanningen Àr att du troligtvis behöver stÀnga av mikrofonen, och som tur Àr Skype lÄter dig göra det.

StÀng av mikrofonen pÄ Skype

De flesta plattformar som Àr specialiserade pÄ telefon- och videosamtal har en mikrofonavstÀngningsknapp för samtal och Skype det Àr inte frÀmmande för honom.

Det Àr ganska enkelt att stÀnga av mikrofonen under ett samtal dÄ du bara behöver trycka pÄ en knapp knapp formad som mikrofon kan ses lÀngst ner pÄ skÀrmen.

Du kan enkelt se den hĂ€r knappen bredvid den knapp med “Avsluta konversationen”, Och du kan anvĂ€nda den sĂ„ mĂ„nga gĂ„nger du vill för att kunna kĂ€nna dig bekvĂ€m eller hĂ„lla den privat nĂ€r du behöver den.

Kom ihÄg att detta Àr en process varierar inte mycket mellan plattformarnasÄ det blir samma sak pÄ Skype för surfplattor eller mobiler.

0 Shares