Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man stänger av data på barnets telefon T-Mobile: Steg-för-steg-guide

Som förälder kanske du vill stänga av data på ditt barns telefon för att begränsa deras internetanvändning och förhindra oväntade avgifter.

Om du är en T-Mobile-kund kan du enkelt stänga av data på ditt barns telefon med hjälp av T-Mobiles app eller webbplats.

I den här artikeln kommer vi att ge en steg-för-steg-guide om hur du stänger av data på ditt barns telefon på T-Mobile.

Steg 1: Logga in på ditt T-Mobile-konto

För att stänga av data på ditt barns telefon måste du först logga in på ditt T-Mobile-konto. Du kan göra detta genom att besöka T-Mobiles webbplats eller genom att använda T-Mobile-appen på din enhet.

Steg 2: Navigera till sidan Hantera data och tillägg

När du har loggat in på ditt T-Mobile-konto, navigera till “Planer och tjänster” fliken och välj “Hantera data och tillägg” från rullgardinsmenyn.

Steg 3: Välj den linje du vill hantera

Från “Hantera data och tillägg” sida, välj den rad du vill hantera. Detta kommer att ta upp en lista över tillgängliga dataplaner och tillägg för den raden.

Steg 4: Stäng av data

För att stänga av data för den valda raden, välj helt enkelt alternativet “Inga data”. Detta kommer att inaktivera data för den linjen och förhindra all internetanvändning.

Steg 5: Spara dina ändringar

Efter att ha valt “Inga data” se till att klicka på “Spara” för att spara dina ändringar. Detta säkerställer att data stängs av för den valda raden.

Steg 6: Upprepa för ytterligare rader

Om du har flera rader på ditt T-Mobile-konto och vill stänga av data för var och en, upprepa helt enkelt steg 3-5 för varje rad.

Steg 7: Slå på data igen när det behövs

Om du vill slå på data igen för ditt barns telefon i framtiden följer du bara samma steg och väljer ett dataabonnemang eller tillägg som uppfyller dina behov.