Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man stänger appar på iPhone 14

Om säkerhet är viktigt för dig, tänk på att installera Apples iOS 16.7.2-uppdatering på din iPhone direkt.

iOS 16.7.2 är ingen stor uppgradering, men uppdateringen gör en antal säkerhetslappar ombord. Dessa på egen hand borde räcka för att få dig att installera programvaran inom en snar framtid.

När det gäller äldre uppdateringar har iOS 16.7.2 två viktiga säkerhetsförbättringar, inklusive en som åtgärdade en kärnsårbarhet. Du kan lära dig mer om paret över på Apples hemsida.

iOS 16.7 hade tre säkerhetskorrigeringar ombord och du kan lära dig mer om dem precis här.

iOS 16.6.1 förde två viktiga säkerhetskorrigeringar till iPhone. Om du är intresserad av vad de fixar, här är Apples guide.

iOS 16.6-uppdateringen levererade 16 säkerhetskorrigeringar. För mer information om ändringarna, kolla in Apples sammanfattning.

iOS 16.5.1 gav två säkerhetskorrigeringar till iPhone-användare Om du vill lära dig mer, gå vidare till Apples hemsida.

Företagets iOS Security Response 16.5.1 (c)-uppdatering inkluderade också en säkerhetsuppdatering och du kan lära dig mer om den precis här.

iOS 16.5 förde massor av säkerhetskorrigeringar till iPhone. Du kan ta reda på mer om dem på Apples säkerhetssida.

iOS 16.4.1 inkluderade två säkerhetsuppgraderingar. Du kan lära dig mer om paret precis här.

Apples iOS 16.4-uppdatering hade ett stort antal patchar ombord. Du kan läsa om dem i detalj på Apples säkerhetssida.

iOS 16.3.1-uppdateringen hade tre säkerhetskorrigeringar ombord, inklusive en för en aktivt utnyttjad sårbarhet. För mer information om säkerhetsinnehållet i iOS 16.3.1, kolla in Apples säkerhetssida.

iOS 16.3 tog med sig 10+ nya säkerhetskorrigeringar och du kan lära dig mer om alla dessa precis här.

Dessutom kom programvaran med stöd för fysiska säkerhetsnycklar för Apple ID. Dessa kommer att stärka ditt kontosäkerhet genom att kräva en fysisk säkerhetsnyckel som en del av inloggningsprocessen för tvåfaktorsautentisering. Läs mer om förändringen precis här.

Om du hoppade över iOS 16.2 får du dess ändringar med iOS 16.7.2. iOS 16.2 tog med sig massor av viktiga säkerhetskorrigeringar och du kan gräva i detaljerna om Apples säkerhetssida.

Uppdateringen gav också end-to-end-kryptering till iCloud, iMessage, iPhone-säkerhetskopior, anteckningar, foton och mer. Om du vill lära dig mer om det, gå till Apples guide.

Om du bestämt dig för att missa iOS 16.1.2 får du dess ensamma säkerhetskorrigering med din uppgradering. Läs mer om det precis här.

Om du hoppade över iOS 16.1.1 får du dess säkerhetskorrigeringar när du uppgraderar. Du kan lära dig mer om dem precis här.

Om du missade iOS 16.1-uppdateringen gav den 19 säkerhetskorrigeringar till iPhone och du kan lära dig mer om detaljerna i dessa på Apples hemsida.

Om du misslyckades med att ladda ner iOS 16.0.3 hade den en säkerhetskorrigering ombord, en korrigering för ett potentiellt utnyttjande i Mail-appen. För mer om korrigeringen, kolla in Apples säkerhetssida.

Om du fortfarande kör iOS 15 din iPhone, kommer du att få en massa andra patchar när du uppgraderar.

iOS 16.0 förde massor av säkerhetskorrigeringar till iPhone. Om du är intresserad av den exakta karaktären hos dessa förbättringar kan du läsa om dem vidare Apples säkerhetswebbplats.

Utöver dessa patchar ger iOS 16 några ytterligare förbättringar av integritet och säkerhet, inklusive säkerhetskontroll som, enligt Apple, kommer att hjälpa “människor i situationer med våld i hemmet eller nära partner att granska och återställa åtkomsten de har gett andra.”

Funktionen återställer också systemets integritetsbehörigheter för appar och begränsar meddelanden och FaceTime till enheten till hands.

Apple har också gjort några förbättringar av lösenord i Safari. iOS 16 ger en helt ny inloggningsmetod som är krypterad från början till slut och säker från nätfiske och dataläckor.