Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man ställer in WhatsApp-meddelanden till självförstörelse (exempel)

För närvarande finns det många applikationer som vi kan använda från vår smartphone för att kommunicera med våra nära och kära och vänner.

WhatsApp har dock blivit en favorit bland många användare på grund av det stora antalet alternativ som det erbjuder sina användare. Men visste du att du också kan meddela mig självförstörande meddelanden på WhatsApp.

Detta är en modalitet som började spridas från Snapchat-appen men som har flyttat till andra appar som Telegram och Instagram med tiden.

Att användare kan skicka ett meddelande som det förstörs efter en tidverkar hämtas från de filmer där allt var möjligt inom science fiction.

Men sanningen är att med den här nya funktionen som WhatsApp-användare nu har kan du skicka innehåll, särskilt bilder som kommer att förstöra sig själv.

På så sätt undviker man möjligheten att sprida dem utan sändarens samtycke. I nästa artikel kommer vi att visa dig vilka enkla steg du behöver följa för att göra detta Dina meddelanden är självförstörande.

Hur man ställer in ett meddelande självförstörande i WhatsApp

Du är säkert en av de miljontals användare som har använd WhatsApp varje dag och du kanske undrar var fan är den funktionen för att aktivera den.

Och sanningen är att det här alternativet inte är inbyggt tillgängligt i appen. Vi måste ladda ner en annan applikation på vår mobiltelefon för att fungera självförstörelse meddelanden är tillgängliga.

Applikationen vi kommer att använda heter Pronto och den kan laddas ner gratis från App Store för telefoner med iOS operativsystem.

När du använder smartphones som fungerar med Android operativsystemkan du ladda ner det väldigt enkelt från Play Store.

Steg för att ställa in självförstörande meddelanden i WhatsApp

Det första vi behöver göra är självklart att gå till vår virtuella butik och ladda ner applikationen efter att den har installerats. Vi måste erkänna applikationsbehörigheter så att du har tillgång till våra kontakter samt till kameran. Och därmed hjälper den nya applikationen vi har installerat oss att skicka kortvariga meddelanden utan problem.

När allt är klart och vi går in i Pronto-applikationen kommer vi att se att dess gränssnitt är väldigt likt det för Snapchat. Där vi kan skriva textmeddelanden, upp till 200 tecken. Vi kan också ladda upp videor som vi har arkiverat, bifoga bilder som du kan lägga till text på och vi kan till och med måla dem manuellt.

Så som förväntat måste vi komponera meddelandet vi tänker skicka och lägga till det multimediainnehåll som passar oss. Efter det kommer vi att se att vi kommer att ha tre alternativ till vårt förfogande, som vi kommer att beskriva nedan. Det första är att spara meddelandet vi just skapade i vårt bibliotek.

Det andra alternativet som vi kan använda och ett av de viktigaste är det som är relaterat till den tid då det är meddelandet kommer att förstöra sig själv. Det betyder hur lång tid meddelandet kommer att vara tillgängligt innan det raderas permanent. Och slutligen kommer vi att ha ett alternativ till vårt förfogande som skyddar dina meddelanden från skärmdumpar.

Vi kommer att se det här alternativet bredvid hänglåsikonen och efter dess aktivering kommer vi att meddelas om det med ett meddelande. Efter att ha valt dessa parametrar kommer han att få ett meddelande som vi skickar till vår WhatsApp-kontakt. Vi går till det nedre högra hörnet av skärmen och placerar den pilformade ikonen.

Detta kommer att ta upp alternativen vi måste dela och vi kommer att kunna välja mellan olika sociala nätverk eller plattformar för snabbmeddelanden. I vårt fall väljer vi WhatsApp, då måste vi välja kontakten som vi vill skicka meddelandet till och redo att skicka meddelandet och det kan ses upp till samma förstörs automatiskt.