Hur man ställer in WhatsApp-ljud som aviseringsljud

Vi har redan nämnt de olika och ädla dygder som en av kommunikatörer mest använda i världen. Eftersom i den kan du inte bara skicka meddelanden, du kan ringa videosamtal och du kan göra många inställningar för att passa din stil. Av denna anledning har vi förberett instruktionerna nedan som guidar dig steg för steg och du kan lära dig hur du ställer in WhatsApp-ljud som aviseringsljud.

WhatsApp kan tillåta dig att göra ändringar och aktivera funktioner för att bättre anpassa den till dina krav och smaker. Eftersom det inte bara är den första lättanvända meddelandeappen, den vill också att du ska kunna anpassa den efter din stil och göra den personlig.

Den nuvarande utrustningen tillåter det ställ in vilket ljud, låt eller musik som helst som ringsignal, Men kan du föreställa dig om du kan sätta WhatsApp-ljud som aviseringsljud. Inte bara föreställ dig det, utan skapa det för du kommer att göra det väldigt enkelt och vi kommer snart att visa dig hur du utför denna enkla operation.

Hur man ställer in WhatsApp-ljud som aviseringsljud

Så du kan ställ in WhatsApp-ljud som aviseringsljud du måste göra följande. Först och främst måste du ladda ner en ljudomvandlare, med denna omvandlare kan du konvertera alla ljud till MP3-format. Vi kommer att använda en ljudomvandlare för vårt exempel, men du kan ladda ner vilken annan om du vill.

För att ladda ner den här appen, låt oss gå till Spela butik för att ladda ner det helt gratis. Tack vare denna länk får du tillgång till applikationen snabbare, efter att ha laddat ner applikationen installerar du den på din enhet. Efter all denna process kommer vi att söka efter den här applikationen på vår telefon och öppna den.

Nu måste vi leta efter sökvägen eller platsen för ljudfilen på vår enhet, för detta går vi till alternativet Intern lagring. Sedan går vi till WhatsApp-alternativet, sedan Media och slutligen väljer vi WhatsApp-ljudalternativet. Alla ljudfiler som vi tar emot från våra kontakter lagras i denna mapp.

Nästa steg blir att välja ett ljud så att vi kan konvertera det senare, välj det och klicka sedan på Nästa. Sedan måste du ge den här filen ett namn, för detta går du till det övre högra hörnet och klickar på den ikon du vill ha v formkontrollhär kan du göra det.

När du har gett den ett namn måste du köra ett klipp i alternativet Spara för att spara dina ändringar. I ikonen med tre vertikala prickar kan du hitta fler alternativ, nu för att avsluta måste du göra ett klipp i Klar. Och så här avslutade vi ljudkonverteringen.

Konfigurerar vår telefon för att ställa in ljudet som en ton

Nästa steg som vi ska ta är att konfigurera ljudet på vår enhet, för detta går vi till alternativet Inställningar. Om du trycker på fler alternativ visas och vi går nu vidare till Ljud och vibrationer. Här i det här fönstret kommer vi att gå ner tills vi hittar alternativet Standardmeddelandeljud.

Denna åtgärd tar oss till ett annat fönster, och här väljer vi det första alternativet från filerna. Och här hittar vi filen vi konverterar, välj den genom att trycka på den så aktiveras hjulet och ändrar färg. Och så här ska vi göra det Ändrade standardaviseringsljud för WhatsApp-ljud.

Vi kan göra samma procedur med ringsignaler, därför kommer den nedladdade omvandlaren alltid att vara mycket användbar. Eftersom du kan konvertera vilket ljud som helst till MP3-format och sedan använda det som ringsignal. Oavsett om det gäller meddelanden, samtal, påminnelser, etc.

Därför har vi slutfört ytterligare en handledning som gjorde det möjligt för dig att lära dig mer om de applikationer du använder varje dag. Och den här gången kunde du lära dig Hur man ställer in WhatsApp-ljud som aviseringsljud.

Relaterade Artiklar

Back to top button