Hur man stĂ€ller in VLC pĂ„ min dator för att titta pĂ„ TV online – snabbt och enkelt

0 Shares

Den hÀr artikeln kommer att visa dig hur du stÀller in VLC pÄ egen hand PC och njut av online-TV PÄ ett enkelt sÀtt. Men först, lÄt oss prata lite om VLC.

VLC Ă€r en av de mest populĂ€ra programvaran för video- och ljuduppspelning som anvĂ€nds av anvĂ€ndare. ÄndĂ„, vet du verkligen vad det Ă€r till för och hur man anvĂ€nder dess funktioner och verktyg? Och om du fortfarande inte har den pĂ„ din dator rekommenderar vi att du laddar ner den senaste versionen av VLC Media Player gratis pĂ„ full spanska.

Detta Ă€r en video- och musikspelare och ramverk med Öppen kĂ€lla. Framework Ă€r en universell, Ă„teranvĂ€ndbar mjukvaruplattform för att bygga applikationer, produkter och lösningar.

Den Àr ocksÄ kompatibel med mÄnga mediefilformat sÄvÀl som med nÀstan alla operativsystem inklusive Windows. och aktiverar andra funktioner, som att spela in skÀrmen pÄ din Windows-dator.

En annan av dess mÄnga funktioner Àr att den lÄter dig spela upp ljud och video lagrade pÄ din hÄrddisk, men Àven optiska skivor som DVD och Bluray i upplösningar som strÀcker sig frÄn normal till högre kvalitet som t.ex. 4K.

VLC stöder ocksÄ olika filer strömmande protokoll video samt video- och ljuduppspelning erbjuder ocksÄ stöd för undertexter och taggar eller konvertering av video- och ljudformat till andra format.

Med det i Ätanke, och om du inte har laddat ner det till din dator eller mobila enhet Àn, kommer du ocksÄ att lÀra dig hur du fÄr det hÀr, och dÀrmed kommer du att kunna njuta av de otaliga fördelarna med denna fantastiska spelare.

Hur laddar man ner VLC till din dator eller mobila enhet?

Att ladda ner det hÀr programmet Àr ganska enkelt och krÀver inte mycket programmeringskunskap. Du behöver bara följa de enkla stegen som du kommer att se nedan.

Steg 1

Det första du bör göra Ă€r att gĂ„ till den officiella VLC-webbplatsen för att starta nedladdningen. Klicka sedan pĂ„ knappen “Ladda ner” i det övre navigeringsfĂ€ltet pĂ„ webbplatsen.

Steg 2

I “Ladda ner VLC” du mĂ„ste hitta ett nedladdningsalternativ som passar ditt operativsystem. De mest populĂ€ra, som Windows och Mac, Ă€r i fetstil, sĂ„ om du Ă€ger nĂ„gra av dessa datorer blir det lĂ€ttare att hitta dem. VĂ€lj den som gĂ€ller.

Steg 3

VĂ€l dĂ€r trycker du pĂ„ alternativet igen “Ladda ner” pĂ„ den nya sidan för nedladdningssidor. Spara sedan installationsfilen pĂ„ skrivbordet.

Steg 4

Dubbelklicka slutligen pĂ„ installationsfilen du just laddade ner. Acceptera standardinstĂ€llningarna under installationsprocessen genom att klicka “NĂ€sta” och “Acceptera” pĂ„ lĂ€mpligt sĂ€tt. Efter det kommer programmet att installeras automatiskt och synkroniseras med ljud- och videomediefilerna som du har pĂ„ din enhet.

PÄ detta enkla sÀtt kan du njuta av tjÀnsten som erbjuds av denna spelare. Förutom alla fantastiska funktioner hon nÀmnde i det första blocket, kan du ocksÄ titta pÄ live-TV frÄn din dator med VLC. Hur man gör det? Vi förklarar allt hÀr.

Hur stÀller jag in VLC pÄ din dator för att titta pÄ TV online?

VLC finns som sagt för nĂ€stan alla operativsystem, sĂ„ det Ă€r verkligen vĂ€ldigt lĂ€tt att fĂ„ tag pĂ„. Även detta alternativ titta pĂ„ TV online med VLC Perfekt om du inte vill sitta framför tv:n eller Ă€r ute och gĂ„r utan har tillgĂ„ng till internet.

DÀrför, genom att följa nÀsta steg, kan du titta pÄ TV online pÄ din dator och till och med pÄ din mobila enhet. Trots det mÄste du kÀnna till nÄgra öppna TV-kanaler och lÀnkar för att kunna komma Ät dem.

Du kan fÄ listor över dessa typer av kanaler pÄ webben som kan vara till nytta för dig. Med det i Ätanke kan du nu följa dessa steg.

Steg 1

Först och frĂ€mst mĂ„ste du öppna VLC-spelaren. Klicka sedan pĂ„ ett alternativ “MedelmĂ„ttig” finns i det övre vĂ€nstra hörnet. Tryck pĂ„ “Öppna nĂ€tverksplats”. DĂ„ öppnas ett nytt fönster som heter “Öppna media” i fliken. “Netto”.

Steg 2

Vid sektion “Skriv in URL” Ange lĂ€nken till det tidigare valda öppna TV-nĂ€tverket och tryck sedan pĂ„ knappen “Spela”.

Steg 3

Efter nÄgra sekunder startar den valda TV-kanalen. KÀnn dig bekvÀm och njut av din favoritprogrammering var som helst.

0 Shares