Hur man stĂ€ller in vĂ€xlande tapeter – vĂ€ldigt enkelt

0 Shares

Detta Àr typiskt för personer som har en förlÀngning bÀrbar enhet Jag bryr mig om det estetiska. Inte bara utifrÄn den utrustning som mÄnga brukar syssla med i Àrenden som vanligtvis kombineras med allt annat, utan ocksÄ ur synvinkeln programvara.

MÄnga mÀnniskor Àr sÄ oroliga över detta att det tenderar att byta operativsystem bara pÄ grund av utseendet av ikoner pÄ skÀrmen, eller till och med vÀxla systemet till mörkt lÀge. Fast det som kanske Àndras oftast pÄ en mobil Àr tapeter.

Oavsett om det Àr en enhetsbakgrund eller en lÄsskÀrm kan mÄnga Àgna timmar Ät att leta efter bilder de gillar och justera för att kunna definiera dem som din bakgrund.

Detsamma gÀller datorer för nÀr du har in skrivbord bild, brukar man vilja Àndra lite pÄ det man ser varje dag. Med detta sagt mÄste vi hitta ett bra sÀtt att piffa upp vÄra tapeter, kanske det bÀsta Àr att Àndra dem flera gÄnger.

Men att manuellt Àndra dem kan bli en mindre huvudvÀrk. DÀrför mÄste du veta hur du gör ett tapetval och att de Àndras automatiskt dÄ och dÄ.

Se nedan lite undervisning Vad vi gjorde för dig sÄ att du kan lÀra dig hur du gör det, bÄde pÄ din mobil och pÄ din dator.

Byter automatiskt bakgrunden pÄ din dator

Om du har mÄnga matchande tapeter eller vill att de ska anvÀndas tillsammans. Det Àr möjligt att automatiskt Àndra tapeten pÄ din dator pÄ ett helt anpassningsbart sÀtt. Om du har st du behöver göra följande:

  1. Om du har en dator som har Windows 10, 11 eller upp till 7, hela proceduren Ă€r vĂ€ldigt lik. Allt du behöver göra Ă€r att högerklicka pĂ„ skrivbordet och komma Ă„t alternativen “Personifiera”.
  2. HĂ€r mĂ„ste du vĂ€lja ett alternativ “Bakgrunder”och navigera sedan till mappen dĂ€r bilderna du vill anvĂ€nda finns.
  3. VÀlj sedan helt enkelt de bilder du vill anvÀnda och acceptera att anvÀnda dem som du Tapet eller som skrivbord.
  4. Kom ihÄg att du kan Àndra nÀr bilderna ska Àndras.

Å andra sidan, om du befinner dig i DusterDu kan alltid anvĂ€nda de dynamiska bakgrundsbilderna som följde med Mojave, men du kan ocksĂ„ göra samma sak som pĂ„ din dator. Ta en titt pĂ„ följande steg för steg:

  1. Du mĂ„ste gĂ„ in i menyn “Skrivbord och skĂ€rmslĂ€ckare”.
  2. VÀl inne, kom ihÄg att du har möjlighet att vÀlja dynamiska bakgrundsbilder som finns i mappen Manzana.
  3. Om inte kan du gĂ„ till mappen dĂ€r bilderna du vill anvĂ€nda som bakgrund finns, vĂ€lj den och klicka pĂ„ alternativet “Byt bild” och sedan tiden dĂ„ de ska Ă€ndras.

Byt bakgrund pÄ din mobiltelefon

För nÀrvarande finns det inget alternativ att automatiskt Àndra bakgrundsbild eller lÄsskÀrm pÄ mobila enheter, men du kan alltid ladda ner gratisappar frÄn Applikationsbutik eller Play Butik.

Ett bra exempel Àr WallpaperChanger, som lÄter dig göra samma sak som pÄ din dator eller i en fil Duster utan större problem med en serie bilder.

Du har Àven appar som IFTTTsom lÄter dig anpassa allt som har med tapeter att göra, speciellt slottet. Du kan fÄ en specifik bakgrund att visas nÀr du fÄr ett meddelande frÄn en specifik app.

Eller sĂ„ kan du anvĂ€nda Wallmax-biblioteket för att ha en intressant tapet som Ă€ndras dĂ„ och dĂ„, pĂ„ samma sĂ€tt som Nat Geo – Dagens bild.

0 Shares