Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man ställer in T-Mobile Netflix: En steg-för-steg-guide

Att konfigurera T-Mobile Netflix är en snabb och enkel process som kan slutföras med bara några enkla steg.

Med denna tjänst kan T-Mobile-kunder njuta av obegränsad tillgång till sina favoritprogram och filmer utan att behöva oroa sig för dataavgifter. I den här steg-för-steg-guiden går vi igenom processen för att konfigurera T-Mobile Netflix på din enhet.

Från att kontrollera din behörighet till att aktivera ditt konto, vi täcker allt du behöver veta för att komma igång. Så oavsett om du är en ny T-Mobile-kund eller en befintlig kund som vill dra nytta av denna fantastiska tjänst, låt oss komma igång!

Steg för att konfigurera T-Mobile Netflix-konto

Steg 1: Kontrollera din behörighet

Innan du kan ställa in T-Mobile Netflix måste du se till att du är kvalificerad för programmet. För att vara berättigad måste du ha minst två rader på en T-Mobile ONE eller Simple Choice-plan.

Om du inte är säker på om du är kvalificerad kan du kontrollera din behörighet genom att logga in på ditt T-Mobile-konto online eller via T-Mobile-appen.

Steg 2: Registrera dig för Netflix

Om du är berättigad till Netflix On Us-programmet är nästa steg att registrera dig för Netflix. För att göra detta, följ dessa steg:

  1. Gå till T-Mobiles Netflix-sida på https://www.t-mobile.com/offers/netflix-on-us.
  2. Klick “Aktivera Netflix.”
  3. Du omdirigeras till Netflix-webbplatsen, där du kan registrera dig för ett nytt Netflix-konto eller logga in på ett befintligt konto.

Steg 3: Länka dina konton

När du har registrerat dig för Netflix är nästa steg att länka dina T-Mobile- och Netflix-konton. För att göra detta, följ dessa steg:

  1. Gå till T-Mobiles Netflix-sida på https://www.t-mobile.com/offers/netflix-on-us.
  2. Klick “Länka konton.”
  3. Du kommer att bli ombedd att ange din Netflix-e-postadress och ditt lösenord.
  4. När du har angett din information klickar du “Godkänn och fortsätt” för att länka dina konton.

Steg 4: Njut av din Free Netflix

Grattis, du har framgångsrikt konfigurerat T-Mobile Netflix! Du kan nu njuta av din free Netflix-konto, som inkluderar tillgång till alla Netflix filmer och TV-program. Du kan titta på Netflix på din TV, dator eller mobila enhet.