Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man ställer in olika meddelandeljud på WhatsApp för varje kontakt

Att sätta ett annat meddelande på Whatsapp kan vara till stor hjälp i ditt dagliga liv, så låt oss se i den här artikeln hur du enkelt kan göra detta

Kanske väntar du på ett meddelande från en vän. Så fort ett meddelande kommer till din WhatsApp och du hör aviseringen, spring för att se om det äntligen kom, men det är inte vem du väntade dig. Vad händer om det fanns ett sätt att sätta ett annat meddelandeljud på WhatsApp?

Applikationen har denna funktion och är något väldigt enkelt och enkelt att använda. Låt oss se i den här snabbguiden hur du kan aktivera det här alternativet och konfigurera dina aviseringar på olika sätt. Att lägga en annan avisering på WhatsApp kommer att göra saker enklare i ditt dagliga liv.

Hur man ställer in olika meddelandeljud på WhatsApp

WhatsApp har redan ett brett utbud av olika meddelandeljud som du kan välja mellan. Dessutom låter appen dig installera en annan app med ännu fler ljud, så att du kan välja fler alternativ. Låt oss se hur du kan lägga en annan avisering på WhatsApp för varje kontakt.

  1. Öppna WhatsApp och välj den kontakt du vill ändra aviseringsljudet.
  2. När du öppnar konversationen trycker du på tre poäng som finns uppe till höger.
  3. Som visas i bilden nedan, tryck på Se kontakt.På bilden ser vi möjligheten att se kontakt
  4. gå nu till Personliga aviseringar, vilket blir det andra alternativet.
  5. Aktivera alternativet genom att trycka på torget.i bilden visas hur man aktiverar anpassade aviseringar som tillåter olika meddelanden i whatsapp
  6. Nu, för att ändra aviseringsljud, tryck på notifikations ljud.Alternativet för meddelandeljud visas i bilden.
  7. En lista öppnas med olika meddelanden som du kan välja mellan.

Hur man installerar nya meddelandeljud för WhatsApp

En app som kan hjälpa dig att hitta fler olika aviseringsljud är Zedge. När du går in i den ser du en tre barers meny, tryck på den här menyn och välj alternativet aviseringsljud. I det här avsnittet, leta efter ljudet du gillar och ladda ner det, gå sedan till WhatsApp och välj det som ditt nya meddelande för den specifika kontakten.

Förutom att kunna inaktivera vibration av aviseringar kan du även förhindra att en förhandsvisning av meddelandet visas på skärmen. För att göra detta är det bara att inaktivera alternativet Använd högprioriterade meddelanden.

Alternativ för att ändra aviseringar visas i bilden

Att ändra gruppaviseringar är inte mycket annorlunda, det enda som ändras är att du kommer att trycka på 3 poäng i det övre hörnet och välj alternativet gruppdata. Efter det är det bara att gå till Personliga aviseringar

Gruppdata visas i bilden

.

Så här ändrar du aviseringsljudet för alla kontakter

För att ändra aviseringar för alla kontakter, tryck på de tre prickarna på WhatsApps startskärm och välj inställningar, gå sedan till Aviseringar. I det här avsnittet trycker du bara på notifikations ljud, för att välja ett nytt ljud och ändra alla aviseringar. Så du kommer att ha en mångfald med olika meddelanden på WhatsApp.

inställningarna visas i bilden

Slutsats

Vi hoppas att du med den här snabbguiden har lyckats aktivera de olika meddelandealternativen i WhatsApp. Du kommer att se att detta kommer att göra många saker lättare i ditt dagliga liv. Har du några frågor? Hade du problem på vägen? Låt oss veta i kommentarerna.

Avatar av Nalbert Gomes

Jag gillar det mycket när det kommer till teknik, jag följer noga, uppdaterar mig själv, ägnar mig åt Tekimobile för att utveckla korrekta nyheter, vid rätt tidpunkt.