Hur man ställer in och skriver ut en webbplats i Google Chrome – mycket enkelt (exempel)

Google erbjuder dig genom att köra ett av sina bästa alternativ och tjänster, dvs Chrome 13 och för många är det en mycket attraktiv egenskap förhandsvisning; Och grejen är att vi många gånger vill skriva ut text när vi surfar på webben, men webbadressen, datumet eller någon ytterligare text ovanför eller under den visas inte.

Av dessa skäl ger Chrome förhandsgranskningsskärm med övertryck automatiskt efter att ha valt ett alternativ; detta sätt kommer du att kunna konfigurera utseendet på webbplatsen; du kommer att kunna välja sidor att skriva ut, välja en ny skrivare, skriva ut färg samt sidorientering. I det här inlägget kommer vi att förklara allt detta och mer.

Konfigurera Google Cloud Print

För att din skrivare ska vara redo att skriva ut från en mobiltelefon eller dator måste du först konfigurera Google Cloud Print. Om skrivaren inte är redo att skriva ut från molnet eftersom du aldrig har konfigurerat det, eller av någon annan anledning kan du konfigurera det enligt följande:

Slå på skrivaren; på en Windows-dator; klicka sedan på de 3 prickarna i det övre högra hörnet och välj alternativet. Detta omdirigerar dig till fliken, inklusive markeringen längst ned.

Nästa i avsnittet Klicka på Välj, vid det här laget kan du välja den skrivare du vill ansluta och klicka. UPPMÄRKSAMHET: Google kommer definitivt att be dig att ange ditt konto för att följa dessa steg.

På det här sättet du skrivaren kommer att kopplas till ditt Google-konto och till Google Cloud Print. Detta gör att du kan skriva ut från vilken enhet som helst som är kopplad till ditt Google-konto via skrivaren som är kopplad till ditt konto.

Skriv ut en webbplats från Google Chrome

Det första steget för att skriva ut en webbplats är hämta varan; sedan högst upp i Google Chrome, i webbläsarfältet eller mer känd som webbläsarmenyn, finns det tre punkter bredvid, klicka på dem och välj ett alternativ. På så sätt kommer den att visa dig en förhandsgranskning av texten du vill skriva ut.

Innan du skulle välja det målalternativ som skrivaren skulle vara, klicka på så visas utskriftsinställningarna på vänster sida; såsom sidantal, fil tryckdesignom du vill att det ska vara vertikalt eller horisontellt, färgen på trycket osv.

Du hittar också filen pappersformat och marginalerna du vill placera. Efter att ha angett alla inställningar, klicka och du är redo att gå!

Dela skrivaren

Detta steg är valfritt. om du vill att dela med vänner eller familj som har ett Google-konto för att skriva ut till skrivaren, följ stegen nedan. Logga först in på ditt konto i Google Chrome och gå sedan till Cloud Print här kommer du att se en lista över skrivare; välj sedan din skrivare och klicka

Efter in, ange adressen Gmail personen du delar skrivaren med och klicka sedan. Google Cloud Print skickar omedelbart ett e-postmeddelande till personen du lagt till; när den accepterar din skrivare kommer alternativet att aktiveras så att den kan skriva ut där, från Chrome.

Nu när du är bekant med detta nya verktyg som erbjuds av Chrome kan du skriva ut hemsidan Rullgardinslistor, navigeringsmenyer och ytterligare information om innehållet ska visas korrekt borttaget. Så du kan mycket enkelt börja använda den.

Relaterade Artiklar

Back to top button