Hur man stÀller in och anvÀnder stödlinjer och justeringsguider i Corel Photo Paint

0 Shares

Om du Àr en amatör eller professionell fotograf vet du mycket vÀl att redigering Àr en viktig aspekt av denna konst. Om du lÀr dig Corel Photo Paint kommer vi att lÀra dig den hÀr gÄngen Hur man stÀller in och anvÀnder stödlinjer och inriktningsguider i Corel Photo Paint. Dessutom kommer vi att förklara vad dessa funktioner Àr till för att hjÀlpa dig att fÄ ut det mesta av dem.

Vilka Àr dessa funktioner i Corel Photo Paint?

Till skillnad frÄn för mÄnga Är sedan Àr det fullt möjligt att skapa bilder av perfekt kvalitet utan att behöva lÀmna ditt hem. Och verktyg som Corel Photo Paint lÀttare förbÀttra kvaliteten pÄ dina foton.

Corel Photo Paint Àr ett skrivbordsprogram frÄn Corel DRAW som lÄter anvÀndare göra Àndringar och förbÀttringar av bilder efter anvÀndarens gottfinnande. Med det hÀr programmet kan du göra enkla Àndringar som att fixa det suddiga utseendet pÄ ett foto, eller större Àndringar som att fÀrglÀgga bilder i svartvitt. Det Àr ett kraftfullt redigeringsprogram i Photoshop-stil för PC som sÀkerligen kommer att överraska dig.

De avancerade funktionerna och professionella redigeringsverktygen som erbjuds av Corel Photo Paint Àr mycket anvÀndbara och lÀtta att anvÀnda för Àlskare av nya och spÀnnande saker.

Faktum Àr att en av de fantastiska funktionerna Àr tipsen. De anvÀnds för att förbÀttra och underlÀtta anpassningenmÀtning, placering bland annat av bildens olika delar för redigering.

Hur man stÀller in stödlinjer och inriktningsguider i Corel Photo Paint

För att fÄ ut det mesta av Corel Photo Paint och dess praktiska vÀgledningsverktyg mÄste du först konfigurera vissa aspekter av detta skrivbordsprogram.

Stegen att följa för att framgÄngsrikt konfigurera riktlinjerna i Corel Photo Paint Àr:

 • Först mĂ„ste du ladda ner Corel Photo Paint-applikationen frĂ„n den officiella Coral Draw-webbplatsen.
 • NĂ€r du har installerat programmet, gĂ„ till alternativet “Visa”.
 • Klicka dĂ€r “Guider”.

NÀr du har gjort allt detta kommer riktlinjerna att visas pÄ redigeringsskÀrmen, vilket gör att du kan göra det anvÀnda dem fritt.

Hur man anvÀnder tips i Corel Photo Paint

Riktlinjerna i detta program har mÄnga tillÀmpningar. Till exempel kommer dessa linjer att hjÀlpa dig att beskÀra en bild om du vill beskÀra objekt med maskverktyget i Corek Photo Paint.

HÀr kommer vi att visa dig hur du anvÀnder nÄgra av funktionerna i riktlinjerna som du mÄste följa, vilket sÀkerligen kommer att vara mycket anvÀndbart. Om du vill lÀgga till riktlinjer för bildredigering Gör följande i Corel Photo Paint:

 • VĂ€lj alternativet “Visa”.
 • Klicka dĂ€r “Uppstart”, och sedan “Guides”.
 • Du mĂ„ste bestĂ€mma om du vill generera en horisontell eller en vertikal linje. VĂ€lj den som passar dig bĂ€st.
 • VĂ€lj mĂ„ttenheten du vill visa eftersom den fungerar som en linjal.
 • Ange ett vĂ€rde som anger var pĂ„ skĂ€rmen du vill att spetsen ska speglas.
 • Slutligen, klicka “LĂ€gg till” för att bekrĂ€fta dina handlingar.

För att ta bort en riktlinje frÄn redigeringsskÀrmen mÄste du:

 • GĂ„ tillbaka till «Visa».
 • NĂ€r du Ă€r inne, vĂ€lj “Uppstart” och sedan “Guides”.
 • VĂ€lj om linjen du vill ta bort Ă€r vertikal eller horisontell.
 • VĂ€lj en av raderna du vill ta bort frĂ„n skĂ€rmen.
 • Slutligen, klicka “Att ta bort”.

NĂ„got du bör tĂ€nka pĂ„ Ă€r att för att överföra dessa riktlinjer mĂ„ste du gĂ„ till verktygslĂ„dan och klicka pĂ„ alternativet “Utval av objekt”. DĂ€r mĂ„ste du vĂ€lja den linje du vill flytta och flytta den. Det Ă€r sĂ„ enkelt!

Det Àr allt. Stegen för att stÀlla in och anvÀnda tipsen och justeringsguiderna i Corel Photo Paint Àr vÀldigt enkla. Vi hoppas att du tyckte att all denna information var anvÀndbar och att du njuter möjligheter i vÀrldsklass som erbjuds av detta verktyg. Om du vill lÀra dig ytterligare hur du anvÀnder det hÀr programmet kommer vi pÄ vÄr hemsida ocksÄ att lÀra dig hur du Àndrar fÀrgen pÄ en bild till en annan med Corel Photo Paint.

0 Shares