Hur man stÀller in och Àndrar skÀrmslÀckaren pÄ min Windows 10-dator (exempel)

0 Shares

Om du gillar innovation operativ system Windows 10, du mÀrkte att den innehÄller mÄnga element i sitt grÀnssnitt som skiljer den frÄn andra tidigare versioner; och att du kanske kÀnde dig lite vilsen och förvirrad nÀr du försökte anpassa dig till din nya miljö. Kanske sÄ vanliga uppgifter som att sÀtta upp och förÀndra din dators skÀrmskydddet Àr svÄrt för dig. Men oroa dig inte, det Àr faktiskt enkelt och vi visar dig alla alternativ.

Behöver vi verkligen skÀrmskydd?

För lÀnge sedan, nÀr dessa CRT-skÀrmar fanns, var skÀrmslÀckare eller skÀrmslÀckare som de tidigare kallades designade för att skydda och undvika en spök- eller spökeffekt pÄ bildskÀrmar som dök upp nÀr datorn stoppades och skÀrmen förblev en statisk bild under lÄng tid tid.

SÄdan lÄngtidsvisning av samma element orsakade flÀckar pÄ monitorn, sÄ att skÀrmslÀckaren anvÀndes för att skapa bilder i konstant rörelse.

Medan vi har moderna bildskÀrmar som inte har dessa problem och som har en uppdateringsfrekvens, har skÀrmskydd Àndrats frÄn att vara anvÀndbara till rent estetiska och till och med roliga. Och det Àr dÀrför i Windows 10 det fortfarande finns och vi njuter av dem, Àven klassiska bakgrundsbilder och laddar ner nya skÀrmslÀckare.

Även en intressant variant av Windows 10 Ă€r reflektor, bakgrundsbilderna pĂ„ lĂ„sskĂ€rmen Ă€ndras dagligen, och du kan Ă€ndra skĂ€rmens timeout eller vilolĂ€ge. Detta lĂ€ge ger din dator ett nytt utseende och Ă€r ett sĂ€tt att simulera en skĂ€rmslĂ€ckare.

Vi erbjuder olika alternativ för att konfigurera och Àndra skÀrmslÀckaren

Utan vidare kommer vi att berÀtta hur du stÀller in och Àndrar din skÀrmslÀckare. Medan de kommer i Windows 10 inaktiverad som standard.

Alternativ 1: frÄn skrivbordet

PÄ skrivbordet, klicka och klicka sedan Konfiguration eller instÀllning (pÄ engelska). Det finns en genvÀg för att anropa fönstret: anvÀnd tangentkombinationen Windows + I. NÀr fönstret dyker upp mÄste du klicka pÄ eller (Personlig, Bakgrund, LÄsskÀrm, FÀrger).

Ett annat snabbt sÀtt att komma till fönstret Àr inuti du klickar höger musknappett fönster kommer upp, gÄ ner och klicka pÄ alternativet.

I fönstret dÀr du navigerar i den vÀnstra panelen, tryck pÄ (LÄsskÀrm) för att fÄ fram lÄsalternativen till höger, scrolla ner och tryck pÄ lÀnken sÄ kommer ett klassiskt fönster upp InstÀllningar för skÀrmslÀckare.

Alternativ 2: med kommando

Öppna rutan med tangentkombinationen a pĂ„ den plats du skriver: control desk.cpl ,, @ skĂ€rmslĂ€ckare. Glöm inte att trycka pĂ„ en tangent. Och redo..!

Alternativ 3: StÀll in en skÀrmslÀckare frÄn menyn

Genom att klicka gĂ„ till sökfĂ€ltet och skriv eller Ändra skĂ€rmslĂ€ckare, tryck sedan pĂ„ knappen. Konfigurationsfönster omedelbart skĂ€rmslĂ€ckare

InstÀllningar för skÀrmslÀckare

Windows 10 har standard skÀrmslÀckare 6: Bubblor, band, former och figurer, foton, 3D-text och tomhet. Om du vill Àndra lite kan du lÀgga dina foton i skÀrmslÀckaren, vÀlja det lÀge du klickar pÄ och som standard kommer bilderna och fotona som Àr organiserade i Windows 10 att Äterspeglas som skÀrmslÀckaren.

För att Àndra plats, tryck, ett fönster öppnas dÀr du kan söka efter en mapp dÀr du sparar dina favoritbilder. NÀr du vÀljer ger du och sedan . VÀl i fönstret har du tillgÄng

Ett annat alternativ vi kan ge dig rÄd om Àr webbplatsen Screensaverplanet.com dÀr du kan ladda ner klassikerna skÀrmslÀckare eller den nyaste.

Som du kan se Àr det ganska enkelt att sÀtta upp och byta datorskÀrmskydd, du vÀljer det alternativ som Àr mest bekvÀmt för dig och anpassat efter dina behov. Tanken Àr att du ska fortsÀtta njuta av din upplevelse i Windows 10. Vi hoppas att du tyckte det var mycket anvÀndbart. Vi vill höra frÄn dig.

0 Shares