Hur man ställer in ett alarm på min iPhone eller iPad med ett stigande ljud (exempel)

0 Shares

Otroligt många små detaljer som vår mobiltelefon kan hjälpa oss med, eftersom vi kan komma åt filen genom den en mängd verktyg. Oavsett om du laddar ner den från appbutiken eller redan är installerad på din mobiltelefon, är mobilapparna som hjälper oss varje dag många och finns i alla former och storlekar.

Det faktum att vi har ett brett utbud av verktyg för att hantera vardagliga sysslor tack vare telefonen är imponerande. Och när vi säger det de kan hjälpa oss även i det ofattbaraVi menar det verkligen eftersom du kan hitta en app som till och med påminner dig om att dricka vatten vid vissa tider och så att du kan träna som om du var på ditt eget gym.

Behöver du en ansökan för något mycket specifikt? Leta bara efter det så kanske du hittar det i en betal- eller gratisapp. Faktum är att de flesta av de applikationer som används dagligen idag är för organisationensom en virtuell assistent; för hälsa, såsom hydrering eller fitness; och till och med vakna och sova gott.

Många utvecklare har försökt göra en bra app för att hjälpa dig med dina sömntimmar och många har hittat framgång, även om du har en iPhone kanske du vill ta en titt på din Clock-app. Det faktum att alla iOS-enheter eller iPhone den kommer med den här appen ur lådan, gör att vi tar dess användning för givet men vi borde verkligen uppskatta det.

Till skillnad från andra appar kommer den här appen med några extra detaljer som du kan vara intresserad av, till exempel en världsklocka, möjligheten att ställa in alarm, använda ett stoppur och till och med det mest intressanta av allt: Sovdags.

Använd läggdagsfunktionen på iPhone

Med iPhone, som med de flesta mobila enheter, kan du ställa in alarm som en påminnelse eller helt enkelt som en väckarklocka.

Däremot har iPhone ett dåligt rykte som väckarklockor ganska högtnär de börjar ringa med maximal volym de exploderar från första stund, vilket kan vara lite irriterande.

Men det finns ett sätt att fixa det, och det är med ‘Sovdags‘i Clock-appen, som är ett tillägg till denna app som hjälper dig att spåra dina sömntimmar på ett mycket intressant sätt.

Du kan ställa in sömn- och vakentiden genom att påminna dig själv och automatiskt ställa in ett alarm när du behöver vakna.

Faktum är att om du ställer in ett alarm med alternativet “Sängdags” kommer du att se att det tar hand om din sömn eftersom det inte kommer att ställa in alarmet som en påminnelse.

Men som en väckarklocka som sådan; gör att larmvolymen startar väldigt tyst växer allt eftersom sekunderna går för att ge dig ett lugnt uppvaknande utan alltför mycket krångel.

Ställa in larm på din iPhone

Fast vi har redan pratat om “Time to Sleep” du har inuti Klocka på din iPhonedet är bra att tänka på tiderna, hur man ställer in larm. En av de enklaste är Siri, för genom att använda den och be dig ställa in ett alarm kommer den att fråga dig om tiden eller om du vill välja en du redan har gjort för vissa dagar i veckan.

Å andra sidan är larmvolymen extremt viktig för om du sover väldigt lätt kommer du inte vilja vakna med en tromb bredvid dig; du också. Så du kan spendera lite tid på att hantera larmvolymen genom att höja eller sänka ljudet på själva iPhonen.

Vi påminner dig också om att du kan hantera dina larm bättre eftersom du måste inaktivera dem eller aktivera dem manuellt eftersom om du ställer in larmläget ‘Stör inte’, det spelar ingen roll för dina larm.

0 Shares