Hur man ställer in en väckarklocka eller väckarklocka på Xiaomi Mi Band – snabbt och enkelt

Smarta eller sportarmband är en ny trend i världen teknisk. Förutom att ersätta våra mobila enheter fungerar de som ett komplement.

Xiaomi vet detta och förnyar sig därför inom detta utvecklande område. En av funktionerna som integrerar dess senaste smartband är väckarklockans funktion. Av denna anledning kommer vi att lära dig i den här artikeln hur man ställer in alarmet eller väckarklockan på Xiaomi Mi Band. Vi kommer också att visa dig några användbara knep du kan göra med den.

Först kommer vi dock att lära dig hur du tar de nödvändiga stegen för att få dessa enheter att fungera korrekt.

Hur man synkroniserar Xiaomi Mi Band med en mobiltelefon

För att följa denna handledning börjar vi med det som hittills har varit det mest sålda Xiaomi smarta armbandet i världen: Mi Band 4 eller Mi Smart Band 4. För att ställa in ett larm på denna modell är det enda kravet att du har app installerade Mi Fit och synkronisera armbandet med en mobiltelefon. För att göra detta, följ stegen nedan:

 1. Logga in i applikationen “Min passform”.
 2. Logga in vald metod.
 3. Klicka på ett alternativ “Profil” finns längst ner i applikationsgränssnittet.
 4. Vid sektion “Min enhet”välj “Lägg till enhet”.
 5. Välj ett alternativ “Armband”.
 6. Bekräfta parning på Mi Band 4.

Du kommer att veta att du framgångsrikt har synkroniserat ditt smarta armband när tiden visas på skärmen. Efter det kan du börja använda den.

Hur man ställer in ett alarm på Xiaomi Mi Band 4

Efter att ha synkat din mobiltelefon med ditt smarta armband är det dags att ställa in ett alarm. För att göra detta, följ stegen nedan:

 1. Gå in i “My Fit”-applikationen.
 2. Gå till avsnittet «Profil».
 3. I ihopparade enheter väljer du “My Smart Band 4” för att hantera dess inställningar.
 4. Välj “Alarm” från listan med alternativ nedan.
 5. Lägg till ett larm. För att göra detta, klicka på “+”-ikonen längst ner i applikationsgränssnittet.
 6. Ställ in de dagar och tider du vill ha.
 7. När du är klar, klicka på «Spara» för att bekräfta ändringarna.

När larmet är aktiverat kommer Mi Band att börja vibrera, även om du kan ändra det anpassade vibrationsljudet. Du kan avaktivera den genom att trycka på X (X). Du kan också lägga ner den genom att klicka på zeta (Z). Det finns många fördelar med att använda denna metod som väckarklocka. Faktiskt för många människor det är bekvämare en väckarklocka som vibrerar än en typisk akustisk lösning. Detta hindrar inte bara din partner från att vakna om han eller hon har olika tider. Han undviker också att avbryta sömnen på ett plötsligt och skandalöst sätt, som faktiskt direkt påverkar produktiviteten.

Det bör noteras att du i Mi Fit-appen kan ställa in alla larm du vill.

När du har bestämt dem kan du aktivera eller avaktivera dem från själva Mi Bandi avsnittet Larm.

Några intressanta Xiaomi Mi Band 4-trick och funktioner

Nu när du är i installationssektionen, varför inte utnyttja tillfället och ta reda på några av funktionerna som detta smarta armband erbjuder? Med det målet i åtanke, här är några av egenskaperna Mi Team 4 har. Detta gör att du kan få ut det mesta av din enhet.

Hitta din enhet

Om du har tappat bort din mobiltelefon ur sikte och har otur att sätta den i tyst läge, misströsta inte. Du kan hitta den med Mi Band 4. För att göra detta, gå till armbandsmenyn. Klicka sedan på “Mer” och välj ett alternativ “Hitta min enhet”. Även om det är tyst och inget internet, tack kommer att göra ett ljud.

Ändra ljusstyrkan på Xiaomi Mi Band 4

Till skillnad från sin föregångare, Mi Team 4 låter dig justera gränssnittets ljusstyrka. Detta gör att den kan anpassas till miljöer med mycket ljus eller tvärtom med lite ljus. För att göra detta, gå till armbandsmenyn. Klicka sedan på “Inställningar” och välj “Ljusstyrka”. För att öka eller minska, klicka på “+” respektive “-” tecknet. En annan sak du kan göra med ditt Xiaomi Mi Band är att aktivera Activity Tagging, vilket faktiskt är en föga känd funktion på den här enheten, men väldigt användbar.

Vill du veta några andra knep för att få ut mer av ditt Mi Band 4? Om ditt svar är ja, kan du släcka din törst efter teknisk nyfikenhet bläddring via vår hemsida.

Relaterade Artiklar

Back to top button