Hur man stĂ€ller in eller SPARA Arroba med tangentbordet – @

0 Shares

At-symbolen Ă€r en vanlig symbol nĂ€r du skriver ett e-postmeddelande eller ett e-postmeddelande, inklusive pĂ„ Twitter eller Instagram, och Ă€ven andra plattformar. ÄndĂ„, ibland nĂ€r vi ska skriva Ă€r det troligt att dĂ€r tangentbordet indikerar att det Ă€r en symbol Ă€r det inte precis tangenten som fungerar för det. Av denna anledning kommer vi att förklara hur man infogar eller skriver med tangentbordet.

LÀr dig hur du skriver eller anvÀnder tangentbordet för att skriva

Medan vĂ„r hĂ„rdvaras tangentbord talar om för oss var karaktĂ€ren Ă€r, Ă€r det troligt att tangentbordet Ă€r konfigurerat pĂ„ ett annat sĂ€tt och istĂ€llet nyckel mĂ€rkt med “@”vi mĂ„ste trycka pĂ„ en annan knapp.

Om du har problem med att hitta rÀtt nyckel, oroa dig inte, vi kommer genast att berÀtta hur du sÀtter at-symbolen pÄ din dator, oavsett dess konfiguration.

Hur man skriver pÄ tangentbordet

  1. De flesta tangentbord fungerar pÄ liknande sÀtt. Vi skulle behöva trycka pÄ för att sÀtta eller skriva tangentkombination Alt Gr + 2 (@). Men den hÀr tangentkombinationen kanske inte fungerar, vilket tvingar dig att ta till en annan.
  2. Om den föregĂ„ende tangentkombinationen inte tillĂ„ter dig att sĂ€tta “at”-tecknet, kan du prova AltGr + Q; För vissa tangentbord, sĂ€rskilt tangentbord för bĂ€rbara datorer, Ă€r detta den vanliga kombinationen.
  3. Om av nÄgon anledning inget av alternativen ovan fungerar för dig och du inte kan skriva en at-karaktÀr, oroa dig inte eftersom du fortfarande kan anvÀnda de andra alternativen. Du kan prova Alt + 6 + 4 (Dessa siffror skulle tryckas in pÄ det numeriska tangentbordet till höger om tangentbordet).
  4. Om du har en Mac kan du trycka pĂ„ Alternativ + G eller Skift + 2 (@) för att skriva “at”-tecknet.

Å andra sidan Ă€r teckensĂ€ttning en vĂ€ldigt grundlĂ€ggande funktion, faktiskt kan du göra mycket mer inklusive att skriva uttryckssymboler och uttryckssymboler med tangentbordet vilket Ă€r en mycket viktig funktion idag dĂ„ dessa smĂ„ teckningar Ă€r en del av den fria kommunikationen mellan dagarna.

Hur man skriver eller skriver med det virtuella tangentbordet?

Det kan ocksÄ hÀnda att vissa tangenter pÄ tangentbordet inte fungerar. Om de rÀtta tangenterna för att skriva at-tecknet inte fungerar pÄ tangentbordet kan du anvÀnda virtuellt tangentbord för att fÄ denna symbol. För att göra det, följ bara stegen nedan:

Skriv in med det virtuella tangentbordet

  1. GĂ„ först till datorns startmeny och skriv “Virtual Keyboard” eller “On-Screen Keyboard”. Detta bör tillĂ„ta att tangentbordet kan öppnas.
  2. För skriv “at”-tecknet För detta tangentbord mĂ„ste vi följa praktiskt taget samma instruktioner som för det vanliga tangentbordet.
  3. SĂ„ vad vi mĂ„ste göra för att stĂ€lla in Ă€r att klicka pĂ„ “Alt Gr”; NĂ€r vi gör detta ser vi att flera symboler dyker upp, bland annat tecknet “apa”. Vi vĂ€ljer “at”-tecknet och voila, det kommer att placeras dĂ€r vi skriver.

Mestadels kommer at-symbolen att vara anvÀndbar för oss med tiden skriva e-postadresser. Men den hÀr symbolen anvÀnds ocksÄ ofta i olika sociala nÀtverk nÀr du skriver ett anvÀndarnamn, eftersom den har prefixet at-tecknet.

Andra anvĂ€ndningsomrĂ„den som kan ges till denna symbol Ă€r inkluderar bĂ„da könen (man och kvinna) i ett ord. Ett exempel skulle vara “[email protected]@s gick till parken ‘; Skylten skulle anvĂ€ndas för att undvika att sĂ€ga “Pojkarna och flickorna gick till parken.”

Hur kan du förstÄ det skriv eller skriv med tangentbordet i sjÀlva verket Àr det vÀldigt enkelt och lÀtt att göra. Kom ihÄg att om nÄgon av tangentkombinationerna som du kan anvÀnda för att skriva at-symbolen inte fungerar, prova ett annat av de tillgÀngliga alternativen eller anvÀnd din dators virtuella tangentbord.

Utöver det finns det mÄnga andra symboler du bör veta hur du anvÀnder dem, till exempel att skriva ett kort och ett lÄngt streck i Word med tangentbordet Àr nÀstan lika grundlÀggande som att anvÀnda at-symbolen.

0 Shares