Hur man stÀller in chattkonton i Mozilla Thunderbird steg för steg (exempel)

0 Shares

En av de bekvÀmaste sakerna du kan göra nÀr du arbetar med flera e-postleverantörer Àr att hitta en. verktyg som lÄter dig interagera, arbeta och organisera dem alla pÄ samma system.

Även om det verkar omöjligt, Ă€r det en fantastisk möjlighet som du kan dra nytta av om du vet eller vet hur du anvĂ€nder rĂ€tt verktyg. Du kan hitta olika plattformar pĂ„ webben som Ă€r utformade för att hjĂ€lpa dig att lösa detta problem tack vare de enkla och transparenta systemen de erbjuder dynamism och en lĂ€ttanvĂ€nd plattform.

FrÄn det ögonblick det dök upp Thunderbirddet finns flera funktioner som vi utforskade med den, för tack vare den kunde vi njuta av olika verktyg som Àr nödvÀndiga för att korrekt hantera ett upptaget e-postfack.

HÀr hjÀlper vi dig att stÀlla in Thunderbird-chatten korrekt och i tid, sÄ att du kommer att upptÀcka olika och olika alternativ som passar perfekt för din arbetsdag.

Vad Àr Mozilla Thunderbird?

Mozilla Thunderbird Àr kÀnt och utvecklat med det enda syftet att ge alla typer av kunder en idealisk plattform för att komplettera och njuta av en effektiv och lÀttanvÀnd e-postadministration som ocksÄ gÄr hand i hand med Outlook och Gmail, eftersom det lÄter dig importera e-postmeddelanden mellan bÄda plattformarna.

Bland huvudfunktionerna hos denna fantastiska onlineplattform som vi kan lyfta fram, kan vi urskilja en intuitiv installationsguide, plattformsoberoende chattar, anpassningsbara meddelandefilter, teman anpassningsbar, personliga e-postadresser, en stavningskontroll och speciella plugins utformade för att sÀkerstÀlla bekvÀmligheten för varje anvÀndare.

Steg för att stÀlla in Thunderbird e-post

Processen att sÀtta upp och anpassa den hÀr plattformen Àr enkel, men du behöver ÀndÄ följa en rad instruktioner och ÄtgÀrder som Àr nödvÀndiga för att allt ska gÄ bra med den.

Börja med att samla in IMAP-, POP3- och SMTP-data

För att komma in pÄ plattformen och hitta den information som behövs för manuell konfiguration och dÀrmed skapa ett nytt konto, följ bara dessa steg:

  1. NĂ€r du vĂ€l Ă€r pĂ„ ditt Hostinger-konto mĂ„ste du leta efter alternativet “E-postkonton” i avsnittet “E-post” pĂ„ din instrumentpanel.
  2. DÀr ser du att dina e-postuppgifter har hittats, tillsammans med all nödvÀndig information. Du kan se att Hostinger e-postserver kommer att anvÀnda IMAP för all inkommande e-post och Àven SMTP för utgÄende e-post. Du kan göra hÀr ersÀtt IMAP med POP3allt detta om du föredrar det.
  3. Börja scrolla ner och dÀr kan du börja skapa ett nytt konto, om du inte redan har gjort det. För att göra detta, gÄ bara ner och fortsÀtt med att skapa de olika detaljerna som krÀvs dÀr för att skapa dem; nu Àr det bara att trycka pÄ skapa-knappen och allt kommer att vara mer Àn gjort.

Börja med e-postinstÀllningarna i Mozilla Thunderbird

  1. Nu behöver du bara ladda ner och Ă€ven fortsĂ€tta med installationen Thunderbirdför att komma Ă„t klienten senare. NĂ€r du Ă€r klar mĂ„ste du klicka i e-postmeddelandet i avsnittet “Skapa ett konto”.
  2. DĂ€r ser du en rad fönster som du mĂ„ste gĂ„ in i genom att ange dina uppgifter och sedan trycka pĂ„ “FortsĂ€tt”.
  3. Du kan se hur systemet fungerar lĂ€nka ditt konto Hostingers professionella e-postadress endast med Thunderbird-appen. För allt detta behöver du bara vĂ€nta pĂ„ ett positivt svar, tryck pĂ„ “Klar” och avsluta operationen
  4. Men hĂ€r mĂ„ste du trycka pĂ„’Manuell konfigurationAtt Ă€ndra dina kontoinstĂ€llningar och dĂ€rmed fixa nĂ„gra personliga aspekter av samma plattform som gör att du kĂ€nner dig mer bekvĂ€m.
0 Shares