Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man spionerar på Facebook Messenger med dessa spionappar

Facebook var en av de första sociala medieplattformarna som vi introducerades för, och sedan dess har plattformens popularitet krossat alla poster. Allt tack vare de fantastiska funktionerna som Facebook tillhandahåller sina användare.

Men tillsammans med ymnighetshornet av goda saker finns det en liten ruta nackdelar som alla som använder Facebook bär med sig själva.

Även om de flesta av er inte öppnar den här nackdelen kan dina nära och kära göra det, okunniga om de omständigheter de kan komma att möta. Och vid den tiden finns det knappast något du kan göra för att få allt tillbaka på rätt spår.

Det är bättre att vidta nödvändiga försiktighetsåtgärder i förväg, snarare än att gråta över den spillda mjölken. Vad vi vill säga är att du bör hålla reda på alla dina Facebooks aktiviteter och Messenger-aktiviteter. Om du märker något fel kommer du att kunna vidta nödvändiga åtgärder för att skydda dem.

Låt oss nu lära känna apparna för att spionera på Facebook Messenger och andra Facebook-aktiviteter.

Hur man spionerar på Facebook Messenger

1. iKeyMonitor

iKeyMonitor är en komplett lösning för att skydda din make eller dina barn från farorna med Facebook.

Appen håller koll på Facebook Messenger och aktiviteter i form av text och skärmdumpar. Så i princip behöver du inte bara lita på texten, men du kan också bekräfta med hjälp av skärmdumpar.

Under Chattar rubrik, kommer du att se Facebook avsnitt där du hittar alla konversationer som görs på Messenger.

ikeymonitor messenger tracking

På vänster sida ser du listan över Facebook-kontakter, och genom att klicka på vilken kontakt som helst kommer alla konversationer som görs med den personen att visas på höger sida.

För varje konversation kan du se datum och tidsstämpel bifogad. Så om du är nöjd med att veta, vid vilken tidpunkt en viss konversation pågick, vet du det med iKeyMonitor.

Du kanske bara ser de meddelanden som tonåringen fick från sina Facebook-vänner och inte de som tonåringen skickade. Men det betyder inte att det inte går att spåra dessa meddelanden. Om detta händer med dig kan du kontrollera alla meddelanden som skickas av tonåringen på Messenger i Tangenttryckningar sektion.

Keylogger i iKeyMonitor fungerar perfekt, och till skillnad från de flesta övervakningsappar får du fullständiga och exakta resultat. Plus att datasynkroniseringshastigheten för appen också är bra, vilket gör att du väntar på mindre spårning av Facebook-meddelanden.

Som vi sa ovan är spårningen av Facebook inte bara möjlig i form av text utan också med hjälp av skärmdumpar.

Under Skärmbilder – app i iKeyMonitor, ser du listan över appar med olika skärmdumpar relaterade till den appen.

app skärmdumpar ikeymonitor

Genom att klicka på Facebook avsnitt kommer du att bevittna alla skärmdumpar som inkluderar aktiviteter och meddelanden från Facebook.

De medföljande skärmdumparna är små i storlek men du kan öppna dem i full storlek genom att klicka på dem. Skärmdumparnas kvalitet är hög, vilket gör det möjligt att läsa och se allt klart. Du kan också ladda ner skärmdumparna.

Fördelar

 • Spårning av meddelanden och aktiviteter görs med både text och skärmdumpar
 • Datasynkroniseringshastigheten är mycket bra
 • Det är möjligt att ladda ner de mottagna skärmdumparna
 • Du behöver inte rota din Android-telefon

Nackdelar

 • Du kanske inte hittar de skickade meddelandena i Facebook-avsnittet och du måste lita på Keylogger för det.

2. pcTattletale

pcTattletale har tagit Facebook Messenger-spårningen till en nästa nivå. Till skillnad från andra spårningsappar behöver du inte vänta på att data ska synkroniseras på appens onlineportal.

pcTattletale tillhandahåller direktuppspelning av måltelefonskärmen, vilket gör det möjligt för dig att kontrollera Facebook-messenger och andra Facebook-aktiviteter i realtid.

Allt du behöver göra för att se direktuppspelning av Facebook och andra aktiviteter är att klicka på LEVA alternativ. Detta visar omedelbart Android-telefonskärmen på onlineportalen för pcTattletale.

pctattletale livevisning

Livevideoen som du kommer kommer att fördröja några sekunder från vad som ursprungligen händer i telefonen. Dessutom kan skärmen fastna ibland emellan några sekunder. Men det är inte som att du kommer att sakna något viktigt eftersom eftersläpningstiden är bara några sekunder, inte några minuter.

Med pcTattletale är det inte möjligt att veta när målpersonen använder Facebook. Och det är inte möjligt att sitta framför datorn hela dagen för att kontrollera deras Facebook Messenger-aktiviteter också.

För användarnas genomförbarhet registrerar pcTattletale alla aktiviteter som görs på måltelefonen hela dagen. När du har fått lite tid kan du kontrollera de aktiviteter som görs på Facebook.

visa aktivitet från tidigare dagar

pcTattletale gör det också möjligt att se aktiviteter från andra dagar också. För det behöver du bara gå till kalenderikonen som du ser överst, välja datum och börja titta på aktiviteten.

Fördelar

 • Direktvisning av Facebook-aktiviteter är möjlig
 • Inspelningar spelas in i bakgrunden
 • Det går också att ladda ner de inspelade aktiviteterna
 • Tydligheten i videon är mycket bra

Nackdelar

 • Livevideoen kan fastna lite
 • Det är inte möjligt att veta när din make använder Facebook

3. KidsGuard Pro

Din älskares Facebook-konto kan ha några hemligheter som du definitivt borde vara medveten om. Och du kan inte lita på någon slumpmässig spionapp för det. Därför presenterar vi dig här för KidsGuard Pro.

Super exakt, snabb datasynkronisering, spårning av data med både text och skärmdumpar, och vad inte. KidsGuard Pro Facebook Messenger och spårning av aktiviteter kommer att tillfredsställa dig på alla möjliga sätt.

kidsguard pro messenger tracking

För att spåra Facebook Messenger-chattar med KidsGuard Pro måste du gå till Messenger-delen i Sociala appar. Här kommer du att märka alla budbärarmeddelanden som antingen har skickats eller tagits emot. Med varje meddelande kommer datum och tidsstämpel kan ses också.

Om du letar efter meddelanden från en viss tonåringsvän på Facebook kan du använda sökalternativ för det.

Precis som meddelanden kan du också hålla reda på Facebook-aktiviteterna med skärmdumpar som KidsGuard Pro erbjuder på distans. Skärmdumparna fångas när som helst medan din make rullar genom deras flöde, kommenterar ett inlägg eller kontrollerar någons profil.

Precis som i Messenger-sektionen, a datum och tidsstämpel är tillgänglig för varje aktivitet.

Skärmbilderna för KidsGuard Pro är inte bara för utställningsändamålet, de är av hög kvalitet. Om du vill spara en skärmdump som bevis eller av någon anledning är det möjligt med nedladdningsalternativ tillgänglig när du har öppnat en skärmdump.

spårning av Facebook-aktiviteter

Fördelar

 • Spårning kan göras med både skärmdumpar och text
 • Snabba och exakta uppdateringar
 • Skärmbilder är av hög kvalitet
 • Det är möjligt att ladda ner skärmdumparna

Nackdelar

 • Sökfältet i KidsGuard Pro fungerar inte ordentligt

Hur man väljer den bästa spionappen för Facebook Messenger och andra aktiviteter? Slutsats

Som du vet måste du spendera lite deg om du vill köpa en bra spionapp för övervakning av Facebook och dess data. Du hittar ingen gratis Facebook Messenger-spionapp någonstans.

Så om du betalar för appen borde den vara den bästa i sitt slag. Och det finns några saker du måste tänka på om du vill göra ett perfekt köp.

Först och främst bör spionappen som du ska köpa ge snabba uppdateringar.

Uppdateringar i Facebook-avsnittet ska vara fullständiga, det betyder att appen ska fånga hela meddelandet istället för några ord från hela meddelandet.

Det vore bäst om spionapparna tillhandahåller spårning i form av text och skärmdumpar. Spårningen med skärmdumpar ökar appens tillförlitlighet.

För att veta om den valda appen har alla dessa saker eller inte kan du till och med läsa de dedikerade recensionerna för dem.

Vanliga frågor

Kan jag spionera på min flickväns Facebook-meddelanden?

Med spionappar kan du spionera på din flickväns Facebook-meddelanden utan att meddela henne om det.

Fungerar Facebook Messenger Spy App?

Ja, Facebook Messenger-spionappar fungerar när du installerar dem på Android-målet. Oroa dig inte eftersom dessa appar fungerar i det dolda läget.

Hur kan jag ta reda på vem min pojkvän pratar med på Facebook?

Du kan veta om personen din pojkvän pratar med med hjälp av en oupptäckbar spionapp.

Behöver jag rota Android-telefonen för att övervaka Facebook-aktiviteter?

Med alla de appar som nämns ovan behöver du inte rota måltelefonen för att övervaka Facebook Messenger-aktiviteter.