Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man spelar YouTube-videor i bakgrunden på Android Ingen rot behövs

Så här spelar du upp YouTube-videor i bakgrunden, även efter att du har stängt appen. YouTube är plattformen för videoinnehåll, och på senare tid har den också blivit populär för musikförbrukning. Tyvärr tillåter dock den officiella YouTube-appen inte användare att fortsätta titta på innehåll efter att de har stängt appen. Det betyder att om du lyssnar på en låt kan du inte lämna appen och låta den spela i bakgrunden som du normalt skulle göra med en offline musikspelare. Lyckligtvis finns det en lösning och den här artikeln visar dig hur. Ingen rot krävs för den här guiden.

YouTube erbjuder vissa premiumfunktioner på sin YouTube Red-app, men för dem måste du betala. Istället för att gå prenumerationsvägen för bakgrundsuppspelning eller bild-i-bild-visning kan du helt enkelt använda en smart lösning som ger extra funktionalitet utöver alla de lagerfunktioner som native YouTube erbjuder. Läs vidare för att ta reda på exakt hur tillsammans med senaste nedladdningslänkar.

Spela YouTube-videor i bakgrunden

Spela YouTube-videor i bakgrunden utan rot – YouTube Vanced

Den allomfattande lösningen för att spela YouTube-videor i bakgrunden kommer i form av YouTube Vanced. YouTube Vanced har utvecklats av ett utvecklarteam från tredje part och är en komplett YouTube-klient med mera. Det följer samma grundläggande, användargränssnitt och layout som den inbyggda klienten men lägger till massor av funktionalitet uppe – inklusive möjligheten att spela YouTube-videor i bakgrunden.

YouTube Vanced installeras sida vid sida den vanliga YouTube-appen – du kan köra båda på din telefon samtidigt. Efter installationen kan användare logga in precis som de gjorde på lagerbyggnaden och sedan fortsätta titta på videor. Endast den här gången, när du lämnar appen, fortsätter videon att spelas i bild-i-bild-läge. Om du lyssnar på ljud kan du stänga PIP-fönstret och videon förblir avspelad i bakgrunden och den här gången minimerar den sig själv till meddelandecentret.

Hur man installerar YouTube Vanced och spelar YouTube-videor i bakgrunden

Installera YouTube Vanced är lite annorlunda än normal manuell APK-installation. Olika betyder inte svårt och med steg-för-steg-guiden framåt skulle användare enkelt kunna installera YouTube Vanced och sedan använda den för att spela YouTube-videor i bakgrunden.

Här är de kompletta stegen för att spela YouTube-videor i bakgrunden med YouTube Vanced:

Steg 1 – Ladda ner microG YouTube Vanced till din telefon. Detta är basappen som du behöver installera först.

Steg 2 – När nedladdningen är klar öppnar du filen på din telefon och installerar den. Behöver du hjälp med att installera APK-filer? Läs: Så här installerar du APK-filer manuellt på Android.

Steg 3 – Ladda nu ner YouTube Vanced APKS-fil. Detta är en speciell delad APK-fil.

Steg 4 – När du har laddat ner YouTube Vanced APKS-fil installerar du Split APK Installer (SAI) från Google Play Store.

Hur man spelar YouTube-videor i bakgrunden på Android  Ingen rot behövs 13

Steg 5 – Öppna Split APK Installer, tryck på Installera APK och välj sedan filen du laddade ner i Steg 3.

NOTERA: Din telefon kan be dig om tillstånd för åtkomst till lagring och tillåta SAI att installera appar, bevilja dem båda.

Steg 6 – APK-installationsprogrammet ska nu låta dig installera appen. När det är klart, gå bara tillbaka till din applåda, hitta YouTube Vanced och starta den!

Steg 7 – Börja spela upp en video. När det startar, avsluta bara appen. Du bör se popup-fönstret Bild-i-bild. Om du bara vill lyssna på ljud i bakgrunden klickar du bara på korsikonen, det ska fortfarande spela efter det också!

Det är allt för att spela YouTube-videor i bakgrunden. Om du stöter på problem, problem eller har frågor kan vi nå det genom kommentarfältet nedan.