Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man spelar UFC 5 Early

Om du är sugen på att spela UFC 5 och du vill spela spelet lite tidigare än det officiella releasedatumet, finns det ett sätt att göra det.

Till skillnad från Madden 24 och EA FC 24 finns det inte ett paket du kan köpa för tidig tillgång. Ingen av UFC 5-utgåvorna kommer med ett tidigt releasedatum som bonus.

Du kan dock spela spelet tidigt om du prenumererar på EA Play. Testversionen av EA Play har några gränser som du bör vara medveten om innan du prenumererar.

I den här guiden kommer vi att berätta om dem och hjälpa dig att börja spela UFC 5 tidigt på din plattform.

Tidig UFC 5 releasedatum

Det officiella releasedatumet för UFC 5 är den 27 oktober, men du kan börja spela den 24 oktober om du har ett EA Play- eller EA Play Pro-abonnemang.

Medan du får tillgång till den fullständiga versionen av spelet kommer du inte att kunna spela spelet för alltid. Det kommer att vara en tidsbestämd rättegång som slutar efter flera timmar.

Ett EA Play-abonnemang är $4,99 i månaden eller $29,99 per år och det inkluderar provversioner av ett gäng EA-spel. I priset ingår även tillgång till EA Play Vault som inkluderar fullängdsspel.

EA erbjuder också en avancerad Play Pro-prenumeration som kostar $14,99 per månad eller $99,99 för året.

Hur man laddar ner testversionen av UFC 5

För att kunna spela UFC 5 några dagar tidigare måste du registrera dig för EA Play.

Öppna upp EA Plays webbplats eller EA-appen på din valda enhet och slutför registreringsprocessen. Återigen kan du välja att betala per månad eller för ett helt år.

När UFC 5 går live senare den här månaden hittar du det i EA-appen direkt på din konsol. Gå till fliken Trials och hitta spelet.

Du bör också hitta alternativet att ladda ner testversionen från huvudbutikssidan, men du vill se till att du laddar ner testversionen och inte köper spelet.

Spelet kommer att kräva ganska mycket utrymme på din konsols interna lagring så du kan behöva free upp lite utrymme för att installera testversionen.

UFC 5 provgränser

Du kan spela UFC 5 i 10 timmar. Detta låter dig prova spelet för att se om du gillar det tillräckligt för att köpa den fullständiga versionen. Det är inte ett sätt för dig att spela UFC 5 under en obegränsad tid eller ersätta den fullständiga versionen av spelet så tänk på det.

När du avslutar en spelsession under provperioden, se till att du stänger spelet helt. Detta kommer att förhindra att du förlorar tid när den körs i bakgrunden.

Vi har sett användare skapa flera konton för att prenumerera på EA Play och spela i mer än 10 timmar. Detta är dyrt och vi avråder från det.

Om du bestämmer dig för att köpa spelet efter att testperioden på 10 timmar är slut kan du spara 10 % på en digital förbeställning.

3 skäl att förbeställa UFC 5 & 3 skäl att vänta