Hur man spelar Telegram med chattvÀnner eller grupper med de bÀsta spelen

0 Shares

Telegram var en internetkommunikatör för tillfÀllet av olika anledningar. Plattformen har gynnats av integritetsskandalen för sin frÀmsta konkurrent, WhatsApp.

MÄnga som har börjat anvÀnda Telegram behöver veta nÄgot: Hur spelar man pÄ Telegram med chattvÀnner eller grupper med de bÀsta spelen?

Med den hĂ€r artikeln kommer du att kunna verifiera nĂ„got: detta Telegram Ă€r mycket mer Ă€n ett enkelt meddelandeprogram ögonblicksbild. Det Ă€r bekvĂ€mt att se dess historia och de viktigaste funktionerna. SĂ„ hĂ€r… du föredrar det trots allt.

Telegrams historia

Denna fantastiska applikation utvecklades av tvĂ„ ryska bröder. Är om Nikolai och PĂĄvel DĂșrov. Dessa bröder Ă€r tidigare anstĂ€llda pĂ„ VK-plattformen (Ă€ven kĂ€nd som rysk Facebook).

Starta denna applikation tillkÀnnagavs 2013. Trots att den hade tillrÀckligt med funktioner för att vara bland de viktigaste applikationerna Ätnjöt den inte vÀlförtjÀnt popularitet. Tiden satte dock saker och ting pÄ sin plats.

Antalet mÀnniskor som föredrar Telegram vÀxer exponentiellt. Den frÀmsta anledningen Àr olika och fantastiska verktyg och funktioner som appen har. Telegram Àr mer Àn en app för snabbmeddelanden, utan ocksÄ en filvÀrdtjÀnst.

AnmÀrkningsvÀrda egenskaper och hög tillgÀnglighet

Telegram har funktioner som fÄ applikationer kan skryta med. Genom denna plattform du kan skicka filer upp till 2 GB i storlek. Dessutom bör det noteras att du har ett lagringsmoln. Bara en viktig funktion för att spara meddelanden, foton, videor etc.

Telegram kan anvÀndas frÄn praktiskt taget var som helst. Det Àr inte en exklusiv applikation för mobila enheter. Den Àr tillgÀnglig pÄ en smartphone för enheter med Android- och iOS-operativsystem.

Medan Telegram för datorer Àr tillgÀngligt pÄ Windows, macOS och Linux. Som om det inte var nog har en webbversion tillgÀnglig.

Sekretess och komfort

En av de viktigaste övervÀgandena nÀr du anvÀnder denna och alla andra appar Àr integritet. Vid första anblicken ger Telegram intrycket att det har samma principer som andra applikationer. Men i den mÄn du anvÀnder appen inser du det gÄr mycket lÀngre.

Inte bara gör det funktioner för att starta en hemlig chatt, men dessutom Ă€r det möjligt att skicka “sjĂ€lvförstörande” meddelanden. Ett stort plus i denna mening Ă€r möjligheten att anvĂ€nda och ha ett Telegram-konto utan telefonnummer.

Spela Telegram med dina chatt- eller gruppvÀnner

En annan detalj som skiljer Telegram frÄn resten av meddelandeappen Àr spelen. Utan tvekan var detta ett av tillÀggen som fÄngade mest uppmÀrksamhet frÄn anvÀndarna.

Inget samtalsÀmne? Vad sÀgs om att bryta isen pÄ Telegram-gruppen med ett roligt spel? Detta Àr ett av Telegrams bÀsta knep och hÀr kan du upptÀcka de mest populÀra spelen.

AnvÀnder bots

BÄde för att spela pÄ Telegram med dina chatt- eller gruppvÀnner och för andra aktiviteter, Bots Àr ett mÄste! För det Àr just dessa som kommer att ge dig och dina vÀnner roliga spel för att döda tristess.

Hur kan du anvÀnda dessa bots? VÀldigt lÀtt. TelegramÄtkomst och klicka pÄ förstoringsglasikonen som du kommer att se i den övre högra delen av skÀrmen. DÀr kan du söka efter @gamee eller @gamebot bots. Genom dem hittar du spel som:

  • FortsĂ€tt sĂ„.
  • Moto FX.
  • Kung Fu Inc.
  • Skogsarbetare.

Dessa spel Àr anmÀrkningsvÀrda bÄde att dela med dina vÀnner och att spela ensam. Men om gruppen Àr stor kan du hitta andra bra spel som UNO (@unobot).

Vad vÀntar du pÄ för att njuta av Telegram?

Är dessa skĂ€l inte tillrĂ€ckliga för att skapa ett Telegram-konto? Fler och fler anvĂ€ndare föredrar denna utmĂ€rkta applikation. För nĂ€rvarande ja över 500 miljoner aktiva anvĂ€ndare. Utvidga Telegram-gemenskapen och bjud in dina vĂ€nner att spela!

0 Shares