Hur man spelar Super Smash Bros 64 i multiplayer med onlinevÀnner (exempel)

0 Shares

Vissa mĂ€nniskor har njutit av att stanna hemma och njuta av teknikens fördelar. PĂ„ fritiden anvĂ€nder vissa mĂ€nniskor möjligheten att mĂ„la, lyssna pĂ„ eller spela musik, lĂ€sa … och andra spelar. I den hĂ€r specifika artikeln kommer vi att prata om hur man spelar Super Smash Bros 64 i multiplayer med vĂ€nner online.

Det finns inget bÀttre Àn att spela ett roligt videospel med dina vÀnner. Och vilket bÀttre sÀtt att Äteruppleva gamla tider med ett gammalt och roligt spel.

Dags att spela Super Smash Bros 64

Detta fantastiska videospel designat av Nintendo inkluderar ikoniska karaktÀrer TV-spel i denna serie. Du kommer att kunna vÀlja mellan Mario, Yoshi, Donkey Kong, Kirby, Zelda och mÄnga fler. Super Smash Bros. 64 har avsevÀrt övertrÀffat 8 miljoner försÀljningar och blivit en favorit bland mÄnga.

De stÄr till ditt förfogande 9 stridsarenormed olika svÄrighetsgrader och garanterat kul. Det Àr vÀrt att notera att vissa arenor endast kan döljas och lÄsas upp om du följer instruktionerna som spelet kommer att visa dig.

SpellÀgen

Super Smash Bros 64 kÀnnetecknas av enkelheten i anslutningar. Andra fightingspel krÀver lÄnga och komplexa kommandokombinationer för att utföra vissa attacker. Dessutom har den tvÄ modaliteter: för en tid eller för livet.

  • I tid: Vinnaren Ă€r den som har blivit sparkad frĂ„n stridsarenan minst gĂ„nger inom den angivna tiden och har samlat pĂ„ sig flest poĂ€ng genom att sparka andra spelare.
  • Med antalet liv: Den sista spelaren vid liv Ă€r den som vinner.

I bÄda lÀgena, i hÀndelse av oavgjort, fortsÀtter striden in plötslig död. Den ultimata vinnaren av striden Àr ingenting annat Àn den sista spelaren i livet.

Ha kul i multiplayer!

Given till spelets Älder, du kanske tror att du behöver den bÀsta Android-emulatorn för pc eller nÄgot liknande. Sanningen Àr att du inte Àr arg alls, vanligtvis lÄter dessa program dig ha dina bÀsta timmar av kul. Det spelar ingen roll om det Àr tv-spel frÄn Playstation 1 eller 2, Nintendo eller Gamecube.

Trots att de Àr ett utmÀrkt alternativ till de bÀsta gratisspelen Àr de inte helt effektiva nÀr de spelas Super Smash Bros 64 i multiplayerr. För att göra detta behöver du fördelarna med en konsol frÄn Nintendo.

RÀknas till exempel med Nintendo Switch kommer det att vara möjligt att spela Super Smash Bros 64 i flerspelarlÀge. Du kan organisera spel mot konsolen sÄvÀl som mot dina vÀnner. Tv-spelet stöder 2 till 4 karaktÀrer per spel.

Hur kan jag spela med mina vÀnner?

NĂ€r du gĂ„r in i Super Smash Bros 64 pĂ„ din Nintendo Switch kommer du att se alternativet “Wireless Play” i huvudmenyn. Genom att vĂ€lja det hĂ€r alternativet kommer du att kunna spela fantastiska strider med spelare frĂ„n var som helst i vĂ€rlden.

För att göra detta har du möjlighet att gÄ in slumpmÀssiga onlinespel. Men om du vill spela Super Smash Bros 64 i multiplayer med dina vÀnner online, skapa ditt eget spel.

En privat arena kommer att skapas med alternativet “Battle Arena”. Konfigurera spelalternativen enligt dina preferenser och dela sedan koden med dina vĂ€nner för att komma in i rummet. NĂ€r de Ă€r klara börjar det roliga!

Visa din överlÀgsenhet!

PÄ det hÀr enkla sÀttet Àr allt redo för att utkÀmpa fantastiska strider med dina vÀnner Super Smash Bros 64. Oavsett var du Àr i vÀrlden kommer det alltid att vara bra att dela dina speciella stunder med de mÀnniskor du Àlskar. Och vilket bÀttre sÀtt Àn detta fantastiska videospel?

Om du vill ge mer krydda till det hela kan du alltid prova YouTubes livestreamingverktyg. Om du har en egen kanal med ett stort antal prenumeranter kommer de att bli framgÄngsrika underhÄlla andra mÀnniskor. Dessutom kommer det heroiska spelet att sparas pÄ plattformen och de kommer att Äteruppleva det sÄ mÄnga gÄnger de vill.

0 Shares