Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man spelar Starfield Early

Om du vill börja spela Starfield ASAP, läs vidare för att ta reda på hur du kan hoppa in i spelet lite tidigare än dess globala releasedatum.

Starfields releasedatum är bekräftat den 6 september. Det är då spelet officiellt lanseras på Xbox Series X, Xbox Series S och Windows PC. Det finns dock ett sätt att spela Starfield några dagar före den 6 september. Det kräver lite extra pengar och en förbeställning.

Om du köper $69.99 standardversion av Starfielddu får några förbeställningsbonusar, men du får inte tidig tillgång till spelet om du inte uppgraderar din beställning.

Det mest sömlösa sättet att spela Starfield tidigt är genom att köpa Premium-utgåvan eller samlarpaketet, känt som Constellation’s edition. Båda dessa ger dig upp till fem dagars tidig tillgång till Starfield. Till en extra kostnad såklart.

De Starfield Premium-utgåva är $99,99. För det priset får du det tidiga släppdatumet utöver några bonusartiklar inklusive spelets första DLC-expansion kallad Shattered Space.

Bethesdas Constellation-utgåva kostar hela $299,99. För det priset får du tidig tillgång, Shattered Space DLC, en klocka som ser ut som den din karaktär använder i spelet och mycket mer.

Det finns också ett annat sätt att få tidig tillgång till Starfield och det är riktat till dem som köper Standard-utgåvan, men vill uppgradera.

Om du köper Starfield Standard-utgåvan, men bestämmer dig för att ha ett tidigt releasedatum (och mer), erbjuder återförsäljare en Premiumuppgradering för $34,99.

Uppgraderingen kommer med innehållet från Premium-utgåvan, men om du beställer ett fysiskt exemplar av spelet får du även följande föremål:

  • Steelbook Display Case (när köpt från deltagande butiker)
  • Constellation Patch (när köpt från deltagande butiker)

Du får inte dessa föremål om du köper den digitala versionen av uppgraderingen av Premium-utgåvan.

Vi bör påpeka att även om uppgraderingen av Premium-utgåvan och Premium-utgåvan alltid kommer att vara tillgängliga att förbeställa, kanske inte Constellation-utgåvan är det.

Samlarpaketet är redan slutsålt hos de flesta återförsäljare och det är oklart när, eller ens om, de kommer att få in mer lager.

Om du inte vill lägga tid på att spåra det och/eller du helt enkelt inte vill betala massor av pengar för Starfield, är Premium-utgåvan din bästa insats.

Bethesdas bekräftade spelets upplåsningstider för regioner runt om i världen. I bilden ovan kan du se upplåsningstiderna för både tidiga releasedatum och standard releasedatum.

Företaget säger att den faktiska speltiden beror på ditt köpdatum och kommer att vara föremål för eventuella avbrott och tillämpliga tidszonsskillnader.

4 skäl att förbeställa Starfield & 4 skäl att vänta