Hur man spelar spel på Netflix [Android and iOS]

Hur man spelar spel på Netflix [Android and iOS]

Netflix, världens mest populära streamingapp, går in i spelvärlden. Det har initialt introducerat en handfull spel, och det har lovat att lansera fler spel inom kort. Netflix har en enorm samling av filmer, serier, TV-program för streaming, och det lägger också till nytt innehåll varje månad. Det har skapat en spelplattform för att ge användarna mer underhållning. Netflix erbjuder spelen för free ladda ner, och den innehåller inga annonser, köp i appen. Spelen kräver ett Netflix-abonnemang för installation, och man har planerat att skapa nya spel baserade på Netflix-serien. Låt oss se hur du får och spelar Netflix-spelen på din smartphone i avsnittet nedan.

Netflix har skapat en separat flik, “Spel” för att komma åt och se spelen. Den har också trailers för dessa spel, och den erbjuder dem i Google Play Butik för Android-smarttelefoner. Du kan förvänta dig spelen på iOS-enheten inom kort. Spelen är Teeter, Card Blast, Shooting Hoops, Stranger Things 3: The Game, Stranger Things: 1984, mer.

Hur man spelar Netflix-spel på smartphone

(1). Slå på Smartphone och starta Netflix app.

(2). Flytta till Spel avsnitt eller välj Fliken Spel på botten.

(3). Bläddra efter spelen och välj Spel på Netflix-appen.

(4). Välj Skaffa Game på Netflix, och det öppnar Google Play Butik på smartphonen.

(5). Klick Installera för att ladda ner spelet på smarttelefonen och gå tillbaka till Netflix app.

(6). Välj Spela spel för att starta spelet och tillhandahålla Netflix-uppgifter.

(7). Välj din profil och börja spela spelet.

Det finns också ett alternativt sätt att installera spelen på smarttelefonen. Du kan starta Google Play Butik direkt och leta efter Netflix-spel. Välj önskat spel och installera spelet på din smartphone. Öppna spelet och logga in på Netflix-kontot för att spela spelet.

Relaterad: Så här tittar du på Netflix på PlayStation 5-konsolen

Således kan du se din favoritserie på Netflix samt spela spel på samma app när du vill. Det kommer att finnas många offlinespel på Netflix, och du kan spela spelen på flera enheter med din kontoinloggning. Den erbjuder spel på många språk. Netflix tillhandahåller inte spel för barnens profiler, och du kan också begränsa dem när som helst från att komma åt.

Om du har några frågor med ovanstående metoder, vänligen ange dem i kommentarsfältet. Besök Techowns Facebook och Twitter sidor för att läsa de andra tekniska artiklarna.

Relaterade Artiklar

Back to top button