Hur man spelar Pokémon Go säkert i en bil eller buss

0 Shares

Alla är galna i Pokémon Go, och du borde veta allt. Att fånga så många pokemon som möjligt och avancera så snabbt som möjligt har blivit en utmaning för många. Idag förklarar vi ett litet knep använd pokemon gå till bilen och fuska spelet.

Först av allt, försiktighet

Först och främst påminner vi om att det är helt manipulering av telefonen är förbjudet medan du kör. JaOm vi ​​kör bilen måste vi vara uppmärksamma på vägen så det är inte kul. Gör vi detta riskerar vi inte bara att få böter utan äventyrar vår egen och andra förares och fotgängares säkerhet.

Med tillkännagivandet är det klart att tricket vi ska göra är att använda Pokémon Go i bilen Du ska bara använda den när du flyger som biträdande pilot.

Tricket att använda Pokémon Go i bilen

Ett av huvudmålen med Pokémon Go är att vi går runt och lär känna nya platser i vår stad, men den minsta patienten vill påskynda förvärvsprocessen. Pokémon och öka dess nivå.

Att skaffa en ny Pokémon och öka vår upplevelse är något vi kan göra detta pokemon ägg. För att öppna dem måste vi gå ett visst antal meter eller kilometer.

De spelarna som inte vill gå så mycket har försökt sätta sig i bilen och köra men Niantic är inte dumma och om de upptäcker så kommer vi mer än säkert körda kilometers hastighet de är till ingen nytta för oss att det kläcks ur ett ägg.

Det finns dock ett knep som verkar fungera. Om vi ​​har ett ägg och vi vill öppna det så snart som möjligt kan vi köra bil. Det vi måste göra är bär telefonen ofta få systemet att tro att vi går eller springer.

Tricket fungerar för tillfället, men säkert från Niantic de arbetar redan på något som kommer att få den här lilla fällan att fungera.

Poképarader och pokémon utan att lämna bilen

Vissa användare har sagt det om du kör långsamt genom staden (mellan 20 km/h och 40 km/h) kan du fånga några pokémon och samla föremål från pokestops utan att lämna fordonet.

I det här fallet är det också viktigt att flytta runt telefonen i bilen då och då så att det verkar som om du går eller springer.

fusk och förbud

Vi upptäcker gradvis knep att göra pokemon geller, men Niantic gillar inte när någon bryter mot deras regler och redan vidtar åtgärder.

Om det upptäcks att spelaren bryter mot spelets regler, blir avstängningarna. Väsentligen förbuden är tillfälliga (senaste timmarna) och hindra spelaren från att utföra grundläggande åtgärder som att fånga Pokémon eller plocka upp föremål i PokéStops. Men om det upptäcks att spelaren insisterar på att fuska blir åtgärderna skarpare och jämnare slutgiltigt förbud.

Därför uppmuntrar vi dig att glömma din bil och njuta av spelets sanna anda när du går på gatorna och utforskar Låt oss ha en Pokémon i varje hörn.

Hur kan jag gå med i tränargemenskapen i Pokémon Go?

  • Det första du ska göra är att öppna fönstret datorns webbläsare.
  • Sätt i sökmotorn pokemon.es och gå till den här sidan när resultaten visas.
  • När du har öppnat startsidan väljer du platsen där det står “Checka in”.
  • Ett formulär kommer att visas där du måste fylla i begärda uppgifternaför att skapa ett nytt användarkonto.
  • I slutet av denna process. Ett bekräftelsemeddelande med en länk kommer att skickas till den e-postadress som angavs vid registreringen.
  • Ge en länk till bekräfta och avsluta denna registreringsprocess.

Om du har några problem med den här metoden behöver du bara skicka e-post till administratörer sidor så att de kan ge nödvändig teknisk assistans för att fortsätta.

På så sätt vet du hur du kan gå med och registrera dig i den officiella communityn för denna smartphone-app, skapad av företag nintendoeller som låter dig spela med kollegor och vänner. Dela dina erfarenheter med oss ​​i kommentarsfältet.

0 Shares