Hur man spelar Overwatch gratis pĂ„ PC, Xbox One eller PS4 – prova betaversionen eller det officiella spelet

0 Shares

Vid det hĂ€r laget Ă€r de flesta medvetna om vilken typ av spel Overwatch Ă€r och vad det handlar om, men mĂ„nga vet inte om det gĂ„r att spela gratis. Vi kommer att gĂ„ igenom lite i nĂ€sta artikel Hur man spelar Overwatch gratis pĂ„ PC, Xbox One eller PS4 – prova betaversionen eller det officiella spelet eller snarare, vad du bör veta om det.

Spela Overwatch gratis Är det möjligt?

Overwatch Àr ett mycket intressant first-person shooter som kombinerar fantasin och de utmÀrkande aspekterna av Blizzard i en rolig titel. Spelet Àr tillgÀngligt för PC, Xbox One och Play Station 4.

Det bör först noteras att Overwatch Àr inte gratis och dess stÀngda beta Àr inte lÀngre tillgÀnglig sÄ betalning krÀvs med mÄlet att njuta av denna multiplayer-titel. Det har i alla fall varit mÄnga gÄnger nÀr Overwatch varit gratis. Vi kommer att prata om det nedan.

Spela Overwatch gratis pÄ PC

Medan Overwatch kan erhÄllas pÄ PC, som vi pÄpekade tidigare, Àr Overwatch inte ett gratisspel, i sjÀlva verket pÄ PC-plattformen Àr priserna vid tidpunkten för denna artikels publicering $ 19,99 för standardversionen och $ 39,99 för den legendariska version.

Det har i alla fall varit nÄgra gÄnger Blizzard har tillÄtit det Förstapersonskjutare fri. Senast detta hÀnde var frÄn 15 december 2020 till 5 januari 2021.

Under den föregÄende perioden kunde datoranvÀndare njuta av titeln gratis. Hur som helst var denna testperiod kort och den slutade som aviserade den 5 januari 2021. Kom i alla fall ihÄg att du kan ladda ner Apex Legends för PC gratis, ett bra alternativ till Overwatch.

Spela Overwatch gratis pÄ Xbox One

Utanför den stÀngda betatestperioden 2015 har Blizzard Shooter inte anvÀnts gratis flera gÄnger. Faktum Àr att det Àr kÀnt att detta var 2018.

FrÄn 20 november till 26 november 2018 kunde Xbox One-anvÀndare njuta av titeln Overwatch Àr helt gratis. Detta berodde pÄ en kampanj för anvÀndare som bestÀmde sig för att köpa ett Xbox Game Pass Ultimate- eller Xbox Live Gold-prenumeration.

Men sedan dess finns det inget annat sÀtt att spela Overwatch gratis. DÀrför, om du vill spela Overwatch pÄ Xbox One mÄste du betala för spelet i dess standardversion eller dess legendariska version, vilket kostar 59,99 USD.

Spela Overwatch gratis pÄ PlayStation 4

Precis som med PC och Xbox One har Sony-konsolanvÀndare flera gÄnger haft tillgÄng till Overwatch gratis. Faktum Àr att Àven 2018, frÄn 20 till 26 november 2018, var Overwatch gratis att spela.

Denna kampanj var tillfÀllig och utökades till datorversionen och Xbox One. NÀr det gÀller PlayStation 4, alla anvÀndare som Àger PlayStation Plus-medlemskaphade tillgÄng till ett tv-spel under denna period.

ÄndĂ„, precis som med PC- och Xbox One-versionerna, Ă€r det enda sĂ€ttet att spela Overwatch att köpa den. NĂ€r det gĂ€ller PlayStation 4 Ă€r vĂ€rdet pĂ„ spelet i dess legendariska version 59,99 $.

Sammanfattningsvis dock Overwatch kan inte spelas gratisDet finns mÄnga kampanjer och rabatter pÄ varje plattform. I sjÀlva verket, fram till den 18 februari 2021, Àr Overwatch till försÀljning pÄ PlayStation 4-plattformen för $ 19,79, sÄ om du ser denna information innan dess, dra nytta av det om du vill ha detta populÀra videospel.

0 Shares