Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man spelar Madden 15-provet i mer än 6 timmar

Med lite tid och lite pengar kan du spela Madden 15-provet i mer än sex timmar med EA Access.

EA access erbjuder en Madden 15-tidig release för prenumeranter som låter dem spela Madden 15 tidigt fem dagar före det officiella Madden 15-släppdatumet den 26 augusti, men många spelare har redan bränt igenom sex timmarsgränsen som EA infördes för Madden 15-rättegången.

Om du vill komma runt sex timmars gräns är allt du behöver göra att betala mer pengar till EA Access och få ett gratis Xbox Live-konto.

Det låter lite galen för vissa spelare, men för användare som inte kan vänta på tisdag att spela nya Madden är det enda sättet att komma runt den sex timmars Madden 15-testgränsen.

Lär dig hur du spelar Madden 15-provet i mer än sex timmar.

Lär dig hur du spelar Madden 15-provet i mer än sex timmar.

Förutom att betala $ 5 för extra åtkomst är den enda andra fångsten att du inte kan använda de sparade uppgifterna från den andra profilen så att du kommer att börja om från början. Detta kommer inte att vara kontot du använder för att spela Madden Ultimate Team eller öka din anslutna franchise, men det kan vara ett du använder för att gå igenom kompetensutbildare, ha kul i Gauntlet och spela Madden 15 tidigt online och med vänner.

Operation Sports-användare aholbert32 delar instruktionerna du behöver för att spela Madden 15-provet i mer än sex timmar. Processen tar cirka 15 minuter och du måste spendera $ 5 mer på den andra EA Access-prenumerationen. Du behöver inte ett nytt Xbox Gold-konto och du behöver inte ladda ner Madden 15 igen för att spela.

1) Klicka på inloggningssektionen på hemsidan

2) Gå till “Lägg till ny” och ange all information (nytt användarnamn, e-post etc.) för att registrera dig

3) Gå till MS Store och välj EA Access Hub

4) Ange navet och fyll i informationen (du kan behöva registrera ett nytt Origin-konto och ange din kreditkortsinformation (vilket tar en stund).

5) Köp EA Access.

6) Stäng av konsolen och starta om den.

7) Logga in med det nya användarkontot och gå till EA Access och välj Madden 15.

8) Spelet kommer att fungera tillfälligt som om det ska installeras men byter sedan omedelbart till “Play Trial”

När du har slutfört dessa steg kan du spela Madden 15-provet i ytterligare sex timmar. Om du verkligen älskar Madden kan du kanske upprepa detta en tredje gång och förlänga Madden 15-provtimern till 18 timmar.

Du måste se till att du avbryter EA Access på det andra kontot efter att testperioden är över. Annars kommer du att få en månadsavgift på $ 5 som du inte vill ha eller behöver längre.

Du behöver inte ett nytt Xbox Live Gold-konto för att detta ska fungera eftersom Xbox One delar fördelarna med Gold från ditt huvudkonto till det sekundära kontot på samma Xbox One.

För $ 5 kan du spela Madden 15-testet i ytterligare sex timmar med ett gratis Xbox Live-konto.

För $ 5 kan du spela Madden 15-testet i ytterligare sex timmar med ett gratis Xbox Live-konto.

Användare måste se till att de avslutar Madden 15-spelet på Xbox One när de är färdiga att spela så att timern inte fortsätter. Du kan gå till startskärmen, använda menyknappen och välja avsluta. Sedan startar vi ett nytt spel, bara för att vara säkra.

Förmågan att spela Madden 15-testet i mer än sex timmar är spännande för Madden-fansen, vissa användare är oroliga över att det skulle kunna skapa ett prejudikat mot EA som säljer begränsade försök tidigt oftare för mer pengar. Relique skriver på NEOGaf,

”Detta kan bli ett problem om EA och andra utgivare beslutar att alla deras spel kommer att finnas tillgängliga en månad tidigare för dem som är villiga att betala en prenumerationsavgift. Eller om de bestämmer att du kan betala 10 dollar över detaljhandelspriset för ett spel för att få tidig tillgång. ”

I slutändan är tidig tillgång till spel en spännande och intressant ny trend som fortsätter med NHL 15, FIFA 15 och även med Call of Duty Advanced Warfare senare i år. Vi får se hur det utvecklas med hur mycket åtkomst publicister är villiga att ge bort gratis och hur mycket de kommer att ta betalt för tidig tillgång till populära spel.