Hur man spelar in Xbox 360-spel med/utan Capture Card

Hur man spelar in Xbox 360-spel med/utan Capture Card

Microsoft introducerade Xbox 360 som nästa generation av Xbox och det är en populär spelkonsol. Det är en av de perfekta spelkonsolerna för spel med hög grafik. Xbox 360 erbjuder ett brett utbud av spel att spela online. Det kan strömma låtar, videor, filmer med mera. Spelarna är sugna på att ta vara på det vinnande ögonblicket i spelet eller fånga de extraordinära rörelserna i spelet. Du kan inte spela in spelet direkt på Xbox och därigenom måste du ansluta Xbox till PC:n. I avsnittet nedan, låt oss se hur man spelar in Xbox 360-spel.

Hur man spelar in Xbox 360-spel med Capture Card

Capture-kortet är nödvändigt för att spela in spelet. Du måste köpa capture-kortet och ansluta Xbox, PC, Capture-kort med HDMI-kablar, USB-kabel.

(1). Anslut en HDMI-kabel mellan Game Capture-kort (In och Xbox 360.

(2). Koppla in HDMI-kabel från Game Capture Card (ut) till PC/bärbar dator.

(3). Anslut a USB-kabel mellan Fånga kort och den PC/bärbar dator.

(4). Ladda ner och installera Inspelningsmjukvara med avseende på Capture-kortet.

(5). Starta inspelningsprogramvaran och ställ in programvaran för inspelning.

(6). Börja spela spelet på Xbox 360.

(7). Klick Spela in för att aktivera inspelning av spelet och redigera de inspelade videorna som du vill.

Relaterad: Enkel guide för att spela in spel på PS5

Hur man spelar in Xbox 360-spel utan Capture Card

Du kan också prova den skärminspelade appen för att spela in Xbox 360-spelet och du behöver inte köpa inspelningskortet. Detta kräver anslutning mellan Xbox 360 och datorn. Du kan ansluta Xbox 360 och datorn via en HDMI-kabel. När du har upprättat anslutningen kan du spela vilket spel som helst på Xbox 360 och displayen visas på PC-skärmen. Nu måste du använda skärminspelningsappen för att spara spelet.

De populära skärminspelaren är Elgato Screen Recorder, Bandicam Screen Recorder, Screen Grabber och mycket mer. Du måste välja den andra HDMI-skärmen på skärminspelningsappen och välja upplösning för inspelningarna.

Således har vi sett de olika metoderna för att spela in Xbox 360-spelet. Du kan få problem med att spela in spelet. I så fall måste du justera inspelningsupplösningen för att ta emot skärmutdata. Efter att ha spelat in och redigerat spelet kan du dela dem på sociala medieappar som Facebook, Instagram, Twitter, WhatsApp, med mera.

Om du har några tvivel om metoden ovan, vänligen specificera i kommentarsfältet nedan. Följ TechOwns Facebook och Twitter sidor för att läsa de andra tekniska artiklarna.

Relaterade Artiklar

Back to top button