Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man spelar in och delar utrymmen på Twitter i iOS Beta

Twitter har sitt ljudkonversationsmedium känt som Spaces. Det har blivit populärt under det senaste året, och det händer massor av utrymmen varje dag. Människor diskuterar konst, film, musik, politik, hälsovård, finans, sport och mer Twitter Spaces. Kändisar använder utrymmena för liveinteraktion med fans, och det ger också en del hälsosamma samtal bland allmänheten. Tyvärr har inte alla tid att delta i Spaces, och de kunde inte komma åt Spaces när som helst senare. Twitter har skapat en ny funktion för att spela in Spaces och dela dem online. Vi kommer att lära oss hur man spelar in och delar utrymmena på Twitter.

Hur man spelar in och delar utrymmen på Twitter

Twitter har lanserat alternativet Record Spaces för Original Spaces Beta iOS-hållare. Vi kan förvänta oss att funktionen är tillgänglig för alla andra användare under de kommande veckorna. Twitter behåller inspelningen i 30 dagar för att komma åt när som helst och dela den på tidslinjen. Värden kommer att ha ett alternativ att aktivera inspelning innan du startar Spaces. Varje lyssnare i Spaces kommer att få se inspelningsindikeringen överst.

(1). Lås upp din smartphone och starta Twitter-appen.

(2). Logga in på din Twitter-konto och flytta till startskärmen.

(3). Tryck och håll ned Skriv tweet ikonen i det nedre högra hörnet.

(4). Välj Mellanslag och ange namnet på utrymmena.

(5). Välj den Kategori för Spaces.

(6). Klicka på Växlingsknapp för inspelningsutrymme för att spela in mellanrummen.

(7). Välj Starta ett mellanslag och det kommer att spelas in på smarttelefonen.

Relaterad: Hur skapar man Twitter-trådar?

Twitter Spaces kan avslutas när du vill. Den kommer att be om tillåtelse att avsluta mellanrummen och stänga inspelningen. Du kan titta på de inspelade Spaces på smartphonen när som helst. De inspelade utrymmena kan delas som tweets på tidslinjen. Twitter kommer att säkra de inspelade utrymmena i 120 dagar för att undersöka för missbrukande klagomål.

Om du har några frågor om metoden ovan, vänligen nämn dem i kommentarsfältet nedan. Besök Techowns Facebook och Twitter sidor för att läsa tekniska och strömmande appar-relaterade artiklar.