Hur man spelar in ljudet eller ljudet frÄn valfri Google Chrome-flik (exempel)

0 Shares

Om du Àr en av dem som anvÀnder Google Chrome; Du kanske undrar vad som Àr de bÀsta tillÀggen för Google Chrome? Eftersom tillÀggen som hjÀlper oss att göra det vi behöver. Om du vill spela in ljud. Vi vill visa dig hur du kan spela in ljud frÄn Google-kort.

Och vÀrlden Àr full av miljontals ljud. Vi lyssnar pÄ dem frÄn det att vi gÄr upp och lÀgger oss. Ibland Àr vi sÄ fokuserade pÄ andra saker att vi inte mÀrker nÄgra av dem.

Men det finns inspelningar som vi skulle vilja höra om och om igen, oavsett om de Àr ljud frÄn naturen, musik, rösten frÄn en speciell person eller nÄgot annat. För detta kommer vi att behöva rÀtt verktyg vid rÀtt tidpunkt.

Detta hÀnder Àven nÀr vi surfar pÄ internet och stöter pÄ sidor som de har ljud eller ljud som lockar oss sÄ mycket att vi vill fÄnga dem.

Lyckligtvis Àr det vÀldigt enkelt att hitta och installera Google Chrome-tillÀgg pÄ din Android-mobil eller dator. SÄ vi vet att du inte kommer att ha nÄgra problem med att spela in Chrome Audio Capture.

Spela in ditt ljud med Chrome Audio Capture

Vi ger hĂ€r ett mycket lĂ€ttanvĂ€nt tillĂ€gg som ger oss mycket bra resultat. Är om Chrome Audio Captureett verktyg som denna tittare erbjuder för att spela in ljudet eller ljudet frĂ„n vilket kort som helst.

SÄ vi behöver inte oroa oss lÀngre om vi, medan vi spelar upp ett ljud pÄ en sida och vill spara det, inte vet hur vi ska göra det. Med denna förlÀngning kommer vi att lagra den i WAV eller MP3-format.

Dessutom, om vi har mer Àn en flik öppen, kommer det inte att finnas nÄgra problem med att spara dem separat samtidigt. Den kommer med ett alternativ till mute-flikar dÀr ljud spelas in.

Genom att göra det inspelningen fortsÀtter med fullstÀndig normalitet bara att vi inte kommer att höra ljudet pÄ ett tag och tills vi har det. Det Àr ett riktigt anvÀndbart verktyg.

Installera tillÀgget och börja spela in ljud frÄn ditt Google-kort

För detta mĂ„ste vi utan tvekan veta hur man enkelt kan hitta och installera tillĂ€gg i Google Chrome? För Chrome Audio Capture mĂ„ste vi gĂ„ till Chrome Web Store; hĂ€r hittar du det hĂ€r verktyget. PĂ„ det hĂ€r sĂ€ttet klicka pĂ„ den blĂ„ knappen “LĂ€gg till i Chrome” och bekrĂ€fta att du vill installera den genom att trycka pĂ„ “LĂ€gg till tillĂ€gg”.

NÀr du har installerat den kommer du att se tillÀggsikonen i det övre högra hörnet av din skÀrm markerad med en röd prick (REC). Klar, vi kan gÄ till vilken sida som helst dÀr vi vill spela in ljud.

För att aktivera det, tryck pÄ ljudinfÄngningsikonen och anvÀnd grÀnssnittet eller snabbtangenterna för att starta eller sluta spela in.

Efter att ha stoppat tillÀgget eller tidsgrÀnsen kan vi namnge och spara ljudfilen i WAV- eller MP3-format. Sedan kommer vi Ät dem i nedladdningsmappen för Chrome. Vi kan Àndra dessa alternativ i tillÀggskonfigurationen Chrome Audio Capture.

I det hÀr avsnittet hittar du instÀllningar relaterade till inspelningstid och kvalitet. Chrome ger oss en timeout pÄ 20 minuter pÄ grund av minnesbegrÀnsningar. Vi kommer i alla fall att justera det beroende pÄ hur brett ljudet Àr. NÀr det gÀller ljudkvaliteten, om det Àr en MP3-fil, lÄt oss Àndra den till 96 kbps, 192 kbps eller 320 kbps.

Snabbknappsstöd

De tangenter som kommer att göra vÄrt arbete snabbare och enklare, om vi inte anvÀnder dem med en annan tillÀgg, kan vara: Ctrl + Shift + S och Ctrl + Shift + X. Den första kombinationen gör att vi kan börja spela in ljud i den aktuella fliken medan den andra behÄller vi henne.

Tack vare detta vet du redan hur du spelar in ljudet eller ljudet pÄ vilken Google Chrome-flik som helst. Om du redan har andra tillÀgg och din webblÀsare Àr lÄngsam, kom ihÄg att det finns sÀtt att ta reda pÄ vilka tillÀgg som saktar ner Google Chrome.

Nu ÄterstÄr bara att testa denna tillÀgg och spela in dina favoritljud. Dela detta inlÀgg med dina vÀnner och bekanta sÄ att de ocksÄ kan njuta av det hÀr verktyget. LÀmna inte utan att lÀmna oss din kommentar.

0 Shares