Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man spelar in FaceTime-gruppsamtal på iPhone?

Vill du bevara minnena med dig som du skapade över dessa FaceTime-gruppsamtal? Tja, det är möjligt att göra det med alternativet att spela in ditt FaceTime-samtal. På FaceTime-samtal tillåts 32 personer vara i ett samtal enligt den senaste uppdateringen. Det ger ännu mer anledning att föra ett register över alla härliga minnen du gör med dina vänner och familj. Det kan också vara en session av din videokonferens med dina anställda, och en presentation kan spelas in på ett FaceTime-samtal.

På grund av covid-19 pågår flera fysiska träningspass och andra aktiviteter med videosamtal. Att använda ett FaceTime-samtal och sedan spela in det kommer att vara i ditt bästa intresse att ha sessionerna uppe för din senare referens. Så i det här inlägget, låt oss lära oss hur man uppnår det med FaceTime-gruppens samtal.

Är det möjligt att spela in ett FaceTime-samtal?

Ja, iPhone är utrustad med funktionen för skärminspelning, vilket inte är vanligt med Android-telefoner. Det är möjligt att använda den här funktionen för att spela in vad som helst på iPhones skärm.

Kan du spela in FaceTime-gruppsamtal med ljud?

Svaret ligger i vilken typ av systemuppdatering du använder på din iPhone. Om du använder något under iOS-uppdateringen 13.4 kommer du att kunna spela in ljudet tillsammans med FaceTime-samtalet. Så ja, det är möjligt att använda iPhone för att spela in FaceTime-samtal på den med iOS-versionen över 11 och upp till iOS-versionen 13.3.

Obs: Den senaste uppdateringen av iOS 13.4 låter inte människor spela in ljudet på FaceTime. Det kan vara ett tillfälligt fel och förhoppningsvis fixas det i nästa uppdatering. Så du kan stå emot uppdateringen på din iPhone, och du är bra på att använda den här funktionen. Annars tillåter inte iOS-versionen, när den väl har uppdaterats, användaren att gå tillbaka till den tidigare versionen.

Steg för att spela in FaceTime-samtal på iPhone

Steg 1: Öppna din iPhone inställningar app.

Steg 2: Nu måste du hitta Kontrollcenter i listan och tryck på den.

kontrollcenter

Steg 3: För att ge den åtkomst att användas med andra appar, leta upp Åtkomst inom appar och slå på vippknappen.

Gå nu till Anpassa kontroller.

kontroller

Steg 4: Under den här delen av anpassningen visas en lista med appar. Funktionerna som anges har redan lagts till i kontrollcentret med ett minustecken bredvid. Detta anger att du också kan ta bort dem från listan.

Om du inte har några i den här listan lägger du bara till objekten i den här listan från alla givna appnamn. De kommer att visas med ett plustecken framför sig att trycka på för att lägga till dem i listan över kontrollcenter. Kom ihåg att lokalisera Skärminspelning och lägg till det här.

Hur man spelar in FaceTime-meddelanden med meddelanden?

Nu ytterligare ett steg för att se till att du går till en del av det FaceTime-samtalet.

Steg 1: Slå på FaceTime från appen Inställningar. Logga in med ditt Apple-ID.

Steg 2: Nu måste du slå på FaceTime Live Photos också från botten.

Steg 3: Ställ in en tid för FaceTime-gruppsamtalet och informera alla deltagare. Lägg till medlemmar i gruppen i appen Meddelanden.

Steg 4: Klicka nu på medlemmarnas namn högst upp på skärmen och välj dem. Du kommer att se en videoikon, tryck på den för att starta videosamtalet.

lägg till person

Steg 5: När det ringer öppnar du kontrollcentret. Tryck på knappen Skärminspelning.

skärmknapp

För att slutföra processen med ljudet måste du trycka länge på knappen Skärminspelning här på kontrollcentret. Se mikrofonen, tryck på den, slå på den, annars visas den som grå, vilket anger att den är avstängd.

mikrofon


skärminspelning

Nu för att starta inspelningen, fortsätt och tryck på knappen Starta inspelning.

Steg 6: När du är på gruppsamtalet märker du en röd stapel längst upp på skärmen som indikerar inspelningen. Det kommer att visa dig tidpunkten för skärminspelningen, för att stoppa skärminspelningen kan du trycka på den.

Den kommer att fråga dig om du vill stoppa inspelningen och efter att du tryckt på stoppknappen.

Detta är hela processen för att spela in ett FaceTime-gruppsamtal. Man kan alltid starta och stoppa inspelningen vid en given tidpunkt med samma procedur på iPhone.

För att sammanfatta:

Den inbyggda funktionen i iPhone är praktisk, och den kan också användas med FaceTime-samtalet. Den här artikeln hjälper dig med de grundläggande stegen för att ringa och spela in FaceTime-samtalet. Vi hoppas att den här artikeln kommer att vara till hjälp för dig och att du kan spara dina minnen genom att spela in FaceTime-samtal. Vi skulle vilja veta dina åsikter om detta inlägg för att göra det mer användbart. Dina förslag och kommentarer är välkomna i kommentarsektionen nedan. Dela informationen med dina vänner och andra genom att dela artikeln på sociala medier.

Vi älskar att höra från dig!

Vi finns på Facebook, Twitter, LinkedIn och YouTube. För eventuella frågor eller förslag, vänligen meddela oss i kommentarsektionen nedan. Vi älskar att återkomma till dig med en lösning. Vi lägger regelbundet ut tips och tricks tillsammans med lösningar på vanliga problem relaterade till teknik. Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få regelbundna uppdateringar om teknikvärlden.

Relaterade ämnen:

Hur du hittar din förlorade Apple Watch.

Hur man överför kontakter från en iPhone till en annan iPhone

Hur man överför filer från iPhone till Mac.

Apple iPhone SE2 funktioner och allt du behöver veta.

Bästa Duplicate Photo Cleaner-apparna för iPhone och iPad.