Hur man spelar flera filmer eller lÄtar i rad eller samtidigt i VLC Media Player

0 Shares

Fil reproduktion av vÄrt digitala material favorit kommer det att vara nÄgot som alltid uppfyller vÄra krav. FrÄn kvaliteten pÄ reproduktionen, genom dess interna funktioner, till de möjligheter som erbjuds av video- eller musikspelaren vi vÀljer, men alltid med de bÀsta spelarna i Ätanke.

Utan tvekan, i kategorin excellens, kÀnnetecknas den av de senaste versionerna av VLC Media Player, den hÀr spelaren Àr praktiskt taget ikon i en vÀrld av datoreroch musik- och videoÀlskare.

Men dess funktioner Àr alltid korrekt programmerade. SÄ lÄt oss se hur spela upp flera filmer eller lÄtar i rad eller samtidigt i VLC Media Player.

Varför Àr VLC Media Player det bÀsta valet?

Nu det blir mer och mer konkurrenskraftigt pÄ marknadeni alla aspekter vi kan förestÀlla oss, dÀrför kommer det alltid att finnas andra alternativ till VLC Media Player.

Men traditionen och stabiliteten som plattformen har upprÀtthÄllit genom Ären placerar den fortfarande i mainstream ÄterstÀllningsalternativ.

Kan ha nÄgra interna detaljer som VLC codec problem men det Àr inget annat Àn en uppdatering fixa det inte i all hast. Vi bör alltid komma ihÄg att den hÀr spelaren Àr kÀnd över hela vÀrlden för sin höga stabilitet.

Vilket gör att det hela tiden utvecklas. Det Àr de dock interna detaljer sÄsom instÀllningar detta mÄste göras för att till exempel kunna spela flera filmer eller lÄtar i rad eller samtidigt.

Men nÀr du vÀl gör det, visar plattformen sin stora styrka som gör den kÀnd stabilitet och stor kompatibilitet.

Hur man spelar flera lÄtar i rad eller samtidigt med VLC Media Player

LÄt oss gÄ direkt till Àmnet som berör oss, och det handlar om spelar flera filmer eller lÄtar i rad eller samtidigt kan det lÄta normalt eller Àr redan inkluderat i uppspelning som standard.

Och det Àr egentligen bara det att den behöver konfigureras eftersom VLC Media Player anpassar sig till kriterierna för varje anvÀndare. Att göra det vi mÄste ta en rad steg kronologisk, som vi beskriver i detalj nedan:

  • Det första blir referenskonfiguration. Detta beror pĂ„ att VLC Media Player ger anvĂ€ndaren möjligheten att konfigurera och organisera det interna systemet sĂ„ att inget pĂ„tvingas.
  • VLC Media Player-plattformen visar den grundlĂ€ggande konfigurationen i början, vilket gör den tillĂ€mpbar för alla. för att göra detta, gĂ„ till verktygssektionen högst upp. DĂ€r kommer vi att klicka pĂ„ instĂ€llningar.
  • Vi fortsĂ€tter med konfigurationsförloppet i utrymmet för preferensalternativ. DĂ€r kommer vi att gĂ„ till avsnittet som berĂ€ttar eller ger oss en möjlighet visa fler preferenser. Den direkt nedanför.
  • DĂ€r kommer ett sidofĂ€lt att visas dĂ€r vi mĂ„ste klicka spellista alternativ.
  • Sedan vĂ€ljer vi filen upprepa alla alternativ.
  • Alternativet att kunna upprepa samma lĂ„t kan ses pĂ„ samma sĂ€tt, d.v.s. alternativet upprepa aktuell post.
  • NĂ€r allt Ă€r klart. Vi borde Spara instĂ€llningarna görs i avsnittet instĂ€llningar.

Spela flera videor samtidigt i VLC Media Player

Naturligtvis Àr VLC Media Player inte begrÀnsad till att bara spela musik, vilket definitivt Àr ett bra verktyg. Vi ser ocksÄ ett av alternativen för vilket VLC Media Player Àr sÄ eftertraktad.

Och det handlar om din uppspelningskvalitet och stabilitet Video. Vilket Àr ett idealiskt verktyg för att sÀkerstÀlla heltÀckande och hög standard pÄ tjÀnsterna.

Precis som med musik kan uppspelningsplattformen konfigureras för att kunna spela upp flera videor. Efter samma process, d.v.s. modifiering av de interna instÀllningarna för VLC Media Player-plattformen.

Vi gÄr till instÀllningar, och nÀr vi avmarkerar dÀr, fil fabriksinstÀllningen som endast tillÄter en filmefter avmarkering kommer vi att börja spara de angivna instÀllningarna och starta om programmet.

0 Shares