Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur man spelar Apple Music på PS5

Vill du ha Apple Music på din PlayStation 5? Goda nyheter – streamingtjänsten har nu lanserats på spelkonsolen.

Apple Music är nu tillgängligt på PlayStation 5 runt om i världen från Australien till Uruguay. PS5-ägare med en Apple Music-prenumeration kan streama låtar på sina konsoler.

Du kan strömma musik på appen självständigt eller spela låtar medan du spelar. Användare kan komma åt sina egna spellistor, Apple Music Radio, musikvideor och mer.

Bakgrundsspel är en användbar funktion. När du spelar ett spel kan du trycka på PS-knappen som tar fram kontrollcentret och musikfunktionskortet. Det finns rekommendationer baserade på spelet som spelas och spellistor med speltema från Apple Music.

Musikvideor kan också spelas upp i bakgrunden. Videon kommer att minimeras och ljudet fortsätter medan du fortsätter att spela eller går till startskärmen. När du tittar på musikvideon igen kommer det visuella att ha hållit jämna steg med låten.

PlayStation 5-användare hade redan tillgång till Apple TV+, och Spotify har varit tillgängligt på Sonys konsol sedan lanseringen.

Hur man ställer in Apple Music på PlayStation 5

  • Gå till Alla apparvälj Apple Music sedan Ladda ner
  • Starta Apple Music-appen
  • Logga in genom att ange dina uppgifter, eller Bli Medlem för att skapa ett Apple Music-konto
  • Länka dina konton!

För att koppla bort Apple Music från PlayStation Network när som helst, gå till Logga ut

Några frågor? Du kan få PS5-support här. Och glöm inte att om du inte har en Apple Music-prenumeration kan du registrera dig för en free pröva först innan du begår.